|
ПЕСНАРИЦА НА ЗАБАВНИ ПЕСНИ |
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BIJELO DUGME BLUZ ZA MOJU BIVSU DRAGU Uvod: (---------X--------------) E|---------3----------------------------------------------------------5b6-3-- H|-------3----6-------------------------------------6b8-8-8--8-8r6b8--------- G|---5b7---------3p2~----5b6-5-3-----------5-3-----x------------------------- D|-------------------------------5--3--------------x------------------------- A|------------------------------------5--3----------------------------------- E|--------------------------------------------------------------------------- E|-----8b10-8--6-------------8b10-8--6------------------------------ H|---------------8-6-8-----------------8---6-8---------------------- G|---------------------7-5---------------7------7-5--7-5--5b7r5~---- D|------------------------------------------------------------------ A|------------------------------------------------------------------ E|------------------------------------------------------------------ E|-------------------------------------------------------------------------- H|-----------------------------13b15-13-11---------------------------------- G|---3-2-3-5-3-2-3-2------------------------12-12~-------------------------- D|-------------------3------------------------------------------------------ A|-------------------------------------------------------------------------- E|-------------------------------------------------------------------------- (--------------------------Y-----------------------------) E|-------------------------------------------------------------------------- H|-------------------------------------------------------------------------- G|---5b6r5-3-5-3---------------------5b6r5-3-5-3-------3-------------------- D|---------------5-3--5-3------------------------5-3-----5-5~--------------- A|------------------5----5-3p5-3---------------------5---------------------- E|-------------------------------6------------------------------------------ E|---------3-6-3---------13b15---------------------------------------------- H|-------3-------6-6b8-----------13b15-13-11----11--13b15-13-11----11------- G|----5b7------------------------------------12-----------------12---12~---- D|-------------------------------------------------------------------------- A|-------------------------------------------------------------------------- E|-------------------------------------------------------------------------- E|-----------------------------|| H|-----------------------------|| G|---5b5r5-3-5-3---------------|| D|---------------5-3-----------|| A|-------------------5--3------|| E|-------------------------3---|| Objasnjenje: ------------------- b-bend r-release ~-vibrato x- priguseno ---------------------- CBG Nikad se necu vratit u svoj rodni grad C6C5+ C7/9 Tamo me ne ceka niko G Vec odavno su izblijedila sva lica G7 C I vec odavno imena im ne znam Samo ponekad zimi dok vjetrovi oplakuju dane C6 G Sjetim se tebe,tebe moja bivsa draga G7 I neke njeznosti davne H B D# D7 GCBG7 Nesto mi sapne u srcu i znam da sam na svijetu sam I da te ponovo vidim Sta bih ti o sebi mogao reci Osim da sam sreo mnogo ljudi A da mi prijatelj nije bio nijedan Da sam bio i gladan i slavan i veseo i placan i bijedan i sjajan Da me ljubilo mnogo zena A da nijednu volio nisam H B D# D7 GCBG7 Nesto mi sapne u srcu i znam da sam na svijetu sam (GG#ABH)C C6CC6 Moja draga, F G G6 G Moja draga, bivsa draga (GG#ABH)C C6CC6 Moja draga D# D7 I evo umoran starac sam sad Mada izgledam mlad |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BIJELO DUGME DJURDJEVDAN Am G C Dm Am Proljece na moje rame slijece, djurdjevak zeleni Dm Am F G Am djurdjevak zeleni svima osim meni. Drumovi odose, a ja ostah, nema zvijezde Danice Nema zvijezde Danice, moje suputnice. Ej, kome sada moja draga na djurdjevak mirise na djurdjevak mirise, meni nikad vise. REFREN: C Dm C Dm E___j, evo zore, evo zore Am Dm Bogu da se pomolim Am Dm Evo zore, evo zore F Ej, djurdjevdan je Dm Am E7 Am A ja nisam s onom koju volim. Ej, kome sada moja draga na djurdjevak mirise Na djurdjevak mirise, meni nikad vise. Njeno ime neka se spominje svakog drugog dana Svakog drugog dana osim djurdjevdana. REFREN: Ej, evo zore, evo zore Bogu da se pomolim Evo zore, evo zore EJ, djurdjevdan je A ja nisam s onom koju volim. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BIJELO DUGME HAJDEMO U PLANINE bass sema: (GGGBBBCCC,CDD#F Ajmo curice, ajmo djecaci GGGBBBCCC,DCBA) Studenti i djaci milicajci, da da da Gm B C D Gm B C D Jedva cekam da se svrsi ljeto, dosta mi je vrele klime Gm B C D Gm B C D Zbogom more, zbogom more, odoh u planine Gm B C D Gm B C D A ona voli ljeto, jer se tada nose ljetne haljinice Gm B C D Gm B C D Svaki dzukac vidi noge moje curice GmB C D Gm B C D Hajdemo u planine, jer tamo nema zime GmB C D Gm Hajdemo u planine, jer tamo nema zime B C D Gm Ojdada ojda, ojda ojda ojda B C D Gm Ojdada ojda, ojda ojda da Opleti salove sarene kapice, tople dzempere i vunene rukavice Da da da, hajmo decki zivo zivo Svako zivo bice voli sunce na moru, kraj Save Meni ga je licno, meni ga je licno dosta, preko glave A ona voli sunce, jer se tada nose tanke majicice Svaki dzukac vidi dude moje curice Skijanje se brzo uci, ko je blesav da sjedi kuci Da da da, hajmo curice zivo zivo Navrh mi je glave i kupanja, suncanja, gnjavaze Sacuvaj me boze, sacuvaj me boze, narocito plaze A ona voli ljeto jer se tada nose malene gacice Svaki dzukac vidi guzu moje curice Nikom nije ljepse neg je nam Samo da je vako svaki dan Skijanje se brzo uci, nisi blesav da sjedis kuci |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BIJELO DUGME IMA NEKA TAJNA VEZA intro: E|-----3p0--7--5h7p5--3p0-----------0h2p0----1---2---0--- H|-----0-------------------1--0-----1--------0---4---0--- G|-----0----------------------------2--------1---2---0--- D|-------------0---------------------------------4---2--- A|--------------------3----0---------------------2---2--- E|--0-------------------------3----------------------0--- E|-------------3p0--7-5h7p5--3p0---------0h2p0--2--2---0--- H|-------------0------------------1--0---1------2--4---0--- G|-------------0-------------------------2------2--2---0--- D|---------------------0------------------------4--4---2--- A|----2s5-4------------------3----0-------------2------2--- E|--0-------0------------------------3-----------------0--- E|-----------|12|------|| H|-----------|12|------|| G|-----------|12|------|| D|---------------------|| A|----2s(10)-----------|| E|--0------------------|| strofa: E|-----0-----0----------0-------0----0----1---------------- H|----0-----0----------1-------1----1----0------1---------- G|---0-----0----------0-------0----2----0------------------ D|--2-----1------------------------------------2----------- A|---------------0-2-3-------2----0-----------1------------ E|-------------------------------------3-----2------------- 1.Ima....tajna za sve ljude za---kon krut 2.sidro..ladju da ne bude bu---ri plijen E|-----------------------|-----0-----0--------2---2----0---- H|------5---4-----8---7--|----1-----1--------1-1-1----0-0-0- G|--3s5---5---5s8---8----|---2-----0--------2---2----0---0-- D|-----------------------|-----------------1---------------- A|-----------------------|-0------3------------------------- E|-----------------------|--------------------------0------- 1. Njome covjek...veze kada.. 2. Tone skupa....ladjom jer je.. E|-------2---2----2---2--| H|------2-2-2----0-0-0---| G|-----3---3----2---2----| D|-----------------------| A|------------2----------| E|--2--------------------| 1. sebi put. 2. dio nje. refren: E|------------------------------------------------------------ H|---------------------1---3------3--1------------------------ G|---------------------2---4------4--2------------------------ D|---------------------2---4------4--2------------------------ A|-2h3-2--------0--------------------------------------------- E|-------3-2-0------------------------------------------------ Ima neka tajna ve-za tajna veza za sve nas.. E|----------------------------------3---3-----2---2----- H|---------1-----3------3-1--------2-2-2-----1-1-1------ G|---------2-----4------4-1-------3---3-----2---2------- D|---------2-----4------4-2------2---------1------------ A|------0----------------------------------------------- E|--0-2------------------------------------------------- ve-za tajna veza za sve nas..itd.. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BIJELO DUGME IMA NEKA TAJNA VEZA Em Emmaj Ima neka tajna veza Am Em C F#7 H7 Za sve ljude zakon krut Am H7 Njome covjek sebe veze Em F#7 H7 Kada bira sebi put. Sidro koje ladu cuva Da ne bude buri plijen Tone skupa sa tom ladom Jer je ono dio nje. Am Ima neka tajna veza Em Tajna veza za sve nas Am Ima neka tajna veza Em C H7 Em Tajna veza za sve nas. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BIJELO DUGME IPAK POZELIM NEKO PISMO Riff 1 E------------------------------------ H--------------1-3-1----------------- G----x-x-------0---0----------------- 6x D--2-x---2-2-2----------------------- A--0-----0-0-0---------3-x-3--3-3-3-- E--------------------0-1---1--1-1-1-- Riff 1 Nisam te izgleda volio mnogo Sve je po starom ,al vise nisam tvoj Riff 1 Riff 1 I nije mi vazno s kime nocas Slusas ovu pjesmu i places li Riff 1 Prelaz: Riff 1 Ipak,pozelim neko pismo Riff 1 Ipak,mada zajedno nismo Ref: E-------------------------------------------------- H----------------------5--5--5--5------------------ G----------------------4--4--4--4----2-4-5--------- D----------------------2--2--2--2----2-4-5--------- A------------------3------------------------3-3-5-- E----x-x-10-\-3-3-5-5------------------------------ Pisi. . . Pisi ko nekad dva,tri reda Pisi. . . Znam da je guzva i da neces stici E-------------------------------------------------------------5-- H-------------------------------------------------------------5-- G-------------------------------------------------------------5-- D---------------------------------------------------------------- A------------------3-------0--------------2-----3------5--------- E----x-x-10-\-3-3-5-5-------------------------------------------- Pisi. . . Opisi mjesta,gdje nas dvoje skupa nikada necemo ici Gitara 1 E--7---------5---------7---------- H--7---------5---------7---------- G--7---------5---------7---------- D--------------------------------- A--------------------------------- E--------------------------------- | |Gitara 2 E------------------------------8-- H---------------8-10-10----------- G------------7/9------------------ D--------------------------------- A--------------------------------- E--------------------------------- Ti si zadnji romantik na ovom svjetu Sto se sporo krece i ceka raj Malo si samo promjenila glumce Al’ isti je komad,isti zaplet i kraj Prelaz: Ref: Solo 1 Solo 2 Nisam te izgleda ... Prelaz: Ref: 3x Solo 1 Gitara 1 E--7---------5---------7-- H--7---------5---------7-- G--7---------5---------7-- D------------------------- A------------------------- E------------------------- | |Gitara 2 E---------8-7------------- H------------------------- G-----7-9----------------- D--5/7-------------------- A------------------------- E------------------------- | |Gitara 3 E------------------------- H------------------------- G----------0-5p4---------- D-------0-2--------------- A------------------------- E------------------------- Gitara 1 E------12-17p16-------------------------------------12\11-- H----13-----------13-15-12--12--------------------x-------- G--14-------------------------12-12-11-12-12-12-11--------- D---------------------------------------------------------- A---------------------------------------------------------- E---------------------------------------------------------- E--12--------------------------------------------------17-17-17-- H------13-13-15-12----12---------------------13—-15b~~----------- G------------------14----12-12/14-14-14-14-14-------------------- D---------------------------------------------------------------- A---------------------------------------------------------------- E---------------------------------------------------------------- E--17-12-11-12-14-11h12---------------------------- H------------------------13-12-13-15-12--12-------- G------------------------------------------12--12-- D-------------------------------------------------- A-------------------------------------------------- E-------------------------------------------------- Solo 2 Gitara 1 E--20-19-17-----8/10-12-13-10-12—8/10-12-13-10-12---------- H----------18------------------------------------13-10b~~-- G---------------------------------------------------------- D---------------------------------------------------------- A---------------------------------------------------------- E---------------------------------------------------------- | |Gitara 2 E---------------------------------------------------------- H---------------------------------------------------------- G--------------------------------5/7-9-10-7-9-7------------ D----------------------------------------------7b~~-------- A---------------------------------------------------------- E---------------------------------------------------------- Gitara 1 E--19-17-19-17-19/20-19-19/20-19-17---- H----------------------------------18-- G-------------------------------------- D-------------------------------------- A-------------------------------------- E-------------------------------------- Gitara 1 E—-8/10-12-13-10-12--10------------------------------------- H------------------13--12-13-10-12-9-10-9h10p9-------------- G---------------------------------------------10-10--10-10-- D----------------------------------------------------------- A----------------------------------------------------------- E----------------------------------------------------------- | |Gitara 2 E----------------------------------------------------------- H----------------------------------------------------------- G—-5/7-9-10-7-9--7------------------------------------------ D--------------10-9-10-7-9-6-7-6h7p6------------------------ A-----------------------------------8-8--8-8---------------- E----------------------------------------------------------- Gitara 1 E—-20-19------------------15/17-17-17-- H-------20-20-20--20-19-20------------- G-------------------------------------- D-------------------------------------- A-------------------------------------- E-------------------------------------- Kratke dionice koje se javljaju u pjesmi posle solaza E------------------------|--8--8--8--8-8/10-- H—-3/5-------------------|---10-10-10-------- G-----7-5-7-5------5\4/5-|------------------- D------------7-5-7-------|------------------- A------------------------|------------------- E------------------------|------------------- E-----------------------|-------------------------- H-----------------------|-------------------------- G—-9\7-5-7-5------5\4/5-|--------5-7-7/9-7-5-7-5--- D-----------7-7-7-------|-----5-7---------------7-- A-----------------------|--5/7--------------------- E-----------------------|-------------------------- |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BIJELO DUGME LIPE CVATU Em C D Em C D Ljeto ide kako si mi ti Em C G H Gdje si s kim si da mi je znati Em G A C Ko li mi te ugrijao dok je zimus snjeg padao H Em D C Ko li mi te ljubio Em D Em Em D Em Grom ga ubio Em C D Em C D Bas me briga gdje si otisla Em C G H ravna ti je Jugoslavija Em G bas me briga nisi dijete A C H sve u korist tvoje stete samo tvoje Em D C Em D Em Em D Em ali moje srce boluje C D C G H C Lipe cvatu sve je isto ko i lani G Am Em Am Dm H Am Em hej samo sr_ce mo_je i srce tvo_je Am Em Am Em H Em u _ljuba_vi vise ne stoje Zaklinjem se dusom i bogom krvi mojom plavom seljackom kunem ti se i umrijecu ali ja te trazit necu necu necu a umrijecu a umrijecu Ref x2 |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BIJELO DUGME NA SADNJEM SEDISTU MOGA AUTA AmG Am G Am G Gnjave kina i kafane, male droce, satro dame Am G Am G I gnjave (ne ne) svega preko glave (ne ne ne) Am G Am G A ona isla bi negdje da obuce finu novu haljinu Am G Am G Kako stvarno (ne ne) izguzvana stalno (ne ne ne) Am* (F) Am*=(ADFE)-prelaz A ja joj kazem ne budi luda Am G Bice nam bolje sto puta E (FGHA)G(FGHA)GF Am Na zadnjem sjedistu moga auta, oooo... pa da Dosta cvrkuta i pejzaza vec je postalo sve gnjavaza A i mravi (ne ne) gnjave me u travi (ne ne ne) A ona isla bi negdje da je ptice bude, gdje su livade I mirisu trave (ne ne) i neba se plave (ne ne ne) Ma srce moje ne budi luda Bice nam bolje sto puta Na zadnjem sjedistu moga auta, pa da Zivoti gnjave smrti gnjave mrzim price i suplje glave I mudrace (ne ne) uvijek iste face (ne ne ne) A ona isla bi negdje gdje se igra da se izigra I da me ljubi (ne ne) kad ne vide drugi (ne ne ne) Al duso moja ne budi luda Bice nam bolje sto puta Na zadnjem sjedistu moga auta, pa da Gnjave me kina i kafane, gnjave droce, gnjave dame Svi gnjave (ne ne) i to preko glave (ne ne ne) |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BIJELO DUGME NAPILE SE ULICE E A E Napile se ulice, jer na tebe mislim curice E A E Napile jer nocas me zvijezde svrbe ko bubuljice A E Ovo nije pjesma za tebe A E I ne vjeruj ni jednu rijec A E Dok se pretvarah da te volim A Nisam ni slutio da te volim vec C (CDEFFFED)- prelaz Zazvonice telefon C (CFFFED) Reci cu halo ko je C (CDEFFFED) Tisina saputace B G (E D E C) Da to samo zvoni srce moje C (CDEFFFED) Pokucaces C (CFFFED) Reci cu halo ko je C (CDEFFFED) Tisina saputace B G (E D E C) Da to samo kuca srce moje Ne znam sta se desilo iskacem iz sina pomalo Cini mi se seceru sitna greska u kompjuteru Dosla si preskacuci srca Ko neka umiljata rijec Dok se pretvarah da te volim Nisam ni slutio da te volim vec |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BIJELO DUGME NE SPAVAJ MALA MOJA MUZIKA DOK SVIRA A Ne spavaj mala moja muzika dok svira, A A6 A A6 A A6 A A6 Jedan ludi ritam nikom ne da mira D D6 D D6 D D6 D Mama je legla i odavno spava, D6 A A6 A A6 A A6 A A6 Niko nece znati da si bila s nama, E E6 E E6 E E6 E E6 Cekacu te jos trenutak mala moja, E5 F#5 G5 G#5 A A6 A A6 A onda odoh plesat sam, E5 F#5 G5 G#5 A A6 A A6 Onda odoh plesat sam Budi se svi te zovu, muzika se cuje, Zaigrajmo skupa, cijelo drustvo tu je Tata spava, svuda je tama, Niko nece znati da si bila s nama, Cekacu te jos trenutak duso moja, Onda odoh plesat sam, A onda odoh plesat sam ref: E E/G# E E E/G# E Jer to je mala moja rock' n' roll A A/C# A A A/G# A E E/G# E E E/G# E Rock'n' roll, rock'n' roll, A A/C# A A A/G# A D D/F# D Adim Rock'n' roll, rock'n' roll, E D C# H E mala to je rock! < strofa 1> < solo = strofa> < ref> < strofa 2> A A Sam... jeaa... !! A6 5976xx !! !! E6 0421xx !! !! D6 x5977x !! !! E/G# 422100 !! !! A/C# x42220 !! !! D/F# xx4232 !! !! Adim xx1212 !! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BIJELO DUGME POZURITE KONJI MOJI riff i solo sema: - A sema: AGACA , AAC ACAC , AAAC - D sema: DCDFD,DDD A sema Ponoc kuca nano moja, a ja nemam sna Gdje su sada konji moji moja oka dva A sema Zlatom cu ih potkovati, pozlaticu sve Samo da me prije zore odnesu do nje D sema A sema Dug je put, dug je put Pozurite konji moji D sema E Dug je put, brze jos brze E7 A sema O, brze jurite kroz noc I ne kuni stara mati sto ja nemam sna I ne kuni konje moje, moja oka dva Znas kad meni na um padnu milovanja sva Ja ne gledam je li ponoc ili sunce sja Solo: E------------------------------ H------------------------------ G------------------------------ 4x D------------------------------ A------------------------------ E--55-3-55-3-5-55-3-55-3-55-3-- Bas E--------------------------------| --------------------- H--------------------3-3/5-3-----| --------------------- G--------------2-5-5---------5-4-| --------------------- 7x D------------5-------------------| --------------------- A------3-3/5---------------------| --------3---------3-- E—-3-5---------------------------| --5-3-5---5-x-5-5---- |--11/12--------------10-------|--11/12--------------10---------| |------------13-12-13----12-10-|------------13-12-13----12-10/5-| |------------------------------|--------------------------------| |------------------------------|--------------------------------| |------------------------------|--------------------------------| |------------------------------|--------------------------------| E-------------------------8---------| H--10-x-10-x-10-10--10-8----10-8-10-| G-----------------------9-----------| D-----------------------------------| A-----------------------------------| E-----------------------------------| E--------------------------------------------------------| H--x-10-x-10-x-10-x-10-10-10-10-8---x-10-10-10-8-10-10/3-| G--------------------------------9x----------------------| D--------------------------------------------------------| A--------------------------------------------------------| E--------------------------------------------------------| E----------------------------- H----------------------------- G----------------------------- D----------------------------- A--035-057-057-079-5/10-12-7-- E--------------------------5-- E--11/12--------------10-------|--11/12--------------10---------| H------------13-12-13----12-10-|------------13-12-13----12-10/3-| G------------------------------|--------------------------------| D------------------------------|--------------------------------| A------------------------------|--------------------------------| E------------------------------|--------------------------------| E-----------------8----| H--10-x-10-x-10-x---10-| G----------------------| D----------------------| A----------------------| E----------------------| ---------17------17-------|---------17------17-------| --10-x-x----10-x----10-10-|--10-x-x----10-x----10-10-| --------------------------|--------------------------| --------------------------|--------------------------| --------------------------|--------------------------| --------------------------|--------------------------| E---------------17-------------------- H--13-12---------------------13-12---- G-------14-12-14--14-14-14-12-----12-- D------------------------------------- A------------------------------------- E------------------------------------- --------------17----------------------- -13-12------------------------13-12---- ------14-12-14--14-14-14-12-14-----12-- --------------------------------------- --------------------------------------- --------------------------------------- E---------------17----------------------- H--13-12------------------------13-12---- G-------14-12-14--14-14-14-12-14-----12-- D---------------------------------------- A---------------------------------------- E---------------------------------------- --------------17------------------- -13-12----------------------------- ------14-12-14--14-14-14-12-14-12-- ----------------------------------- ----------------------------------- ----------------------------------- E----------------------------- H----------------------------- G----------------------------- D----------------------------- A--035-057-057-079-5/10-12-7-- E--------------------------5-- E--11/12--------------10-------|--12-11h12p11-------------| H------------13-12-13----12-10-|--------------13-11/12-10-| G------------------------------|--------------------------| D------------------------------|--------------------------| A------------------------------|--------------------------| E------------------------------|--------------------------| E--12\10----10-10/12-10-------|--12-11h12p11-------------------| H--------13-------------13-10-|--------------13-13-12-12/13-10-| G-----------------------------|--------------------------------| D-----------------------------|--------------------------------| A-----------------------------|--------------------------------| E-----------------------------|--------------------------------| E--10/12-10/12-10/12-10/12-------| H--------------------------13-10-| G--------------------------------| D--------------------------------| A--------------------------------| E--------------------------------| --12-11-------9/10----8-10-8h10p8-7-8-7-| -------13-12----------------------------| ----------------------------------------| ----------------------------------------| ----------------------------------------| ----------------------------------------| E---------------------------------- H---------------------------------- G---------------------------------- D---------------------------------- 4x A----------------7--5-7-5---5------ E--5--8--7-8-7-5----------8---8-7-- E----------------------------------------------------------------- H----------------------------------------------------------------- G----------------------------------------------------------------- D--------------------5-555-555-555555--7-777-777-777777----------- A--7-777-777-777777--3-333-333-333333--5-555-555-555555--7-5-3-2-- E--5-555-555-555555----------------------------------------------- E------------------------------------------------------------------- H------------------------------------------------------------------- G------------------------------------------------------------------- D--------------------5-555-555-555555--7-777-777-777777------------- A--7-777-777-777777--3-333-333-333333--5-555-555-555555--7-5-3-2-2-- E--5-555-555-555555----------------------------------------------0—- |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BIJELO DUGME TAKO TI JE MALA MOJA KAD LJUBI BOSANAC AEA Jesi l mala ljubila do sada AEA Jesi jesi al Bosanca nisi D Lijepo cu se ocesljati dotjerati opeglati A (AAA,CC,AAA,DFF#) Mirisat cu kao ruza voljet ces me ti to znam D Kupicu ti nanulice od bisera ogrlice A (AAA,CC,AAA,DFF#) I kolace i bombone za poljubac sve cu da ti dam E I na kraju kad ti kazem volim te D Ne vjeruj mi lazem te A Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac Obecacu prevaricu doleticu poludicu Ljubicu te necu stati dok ne kazes glasno ti si moj Opicu se napicu se s jaranima potuc cu se Zbog tebe cu glavu gubit al cu biti tvoj bicu tvoj I na kraju kad ti kazem volim te Ne vjeruj mi lazem te Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac D Hej stani G F E D Hej stani lane moje E Hej stani |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BIJELO DUGME TOPOM CU TE GADJAT MALA solo sema: (AA,DCACD,D,DCGG#A) Topom cu te gadat moja mala Vidim li da si s drugim stala A(DAD) (DG) A ADAD,DGA Kupicu si top, kad tad, kad tad A(DAD) (DG) A I onda bicu tvoj, kad tad, kad tad D Za dan-dva, mozda tri Mozda pet, mozda sto, ne znam broj A Ali znam da bicu tvoj Kupicu si tenk, kad tad kad tad Da te vozim njim, kad tad kad tad Za dan-dva, mozda tri Mozda pet, mozda sto, ne znam broj Ali znam da bicu tvoj Dm Am Dacu ti neba za sve Dm Am Dacu ti ljubav i sne Dm C#C E7 Kad budem tvoj, kad budem tvoj |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dado Topic: Da li znas da te volim A E H A E H A Da li znas da te volim, dugo nisam znao to A E F# A E H A Sada zelim da ti priznam i molim te da mi vjerujes to A E H A E H A Da te volim ko sto ljudi mogu voljet jedan cvjet A E F# A E G# Da te zelim kao oni sto htjeli bi da njihov cijeli je svjet. G# C# H A I vjecno da zive ovdje kraj nas E H I svaki nas novi dan bit ce znak A E H A Da volim te ja. A E H A E H A Da li znas da pamtim rijeci koje saptal smo mi A E F# A E H A Dok smo sanjali o sreci, i na vjernost kad smo se zakleli mi A E H A E H A Tvoje usne i tvoj pogled i ocima sjaj A E F# A E G# Tad govorili su meni da ljubav ta nece imati kraj. G# C# H A I vjecno da zivjet ce ovdje kraj nas E H I svaki njen novi dan bit ce znak A E H A Da volim te ja. A E H A E H A Tvoje usne i tvoj pogled i ocima sjaj A E F# A E G# Tad govorili su meni da ljubav ta nece imati kraj REFREN 2 DADO TOPIC: DA LI ZNAS DA TE VOLIM (2. verzija) C G D C G D C Da li znas da te volim, dugo nisam znao to C G A C G D C Sada zelim da ti priznam i molim te da mi vjerujes to C G D C G D C Da te volim ko sto ljudi mogu voljet jedan cvijet C G A C G B Da te zelim kao oni sto htjeli bi da njihov cijeli je svijet. B Em D C I vjecno da zive ovdje kraj nas G D I svaki nas novi dan bit ce znak C G D C Da volim te ja. Da li znas da pamtim rijeci koje saptali smo mi Dok smo sanjali o sreci, na vjernost tad smo se zakleli mi Tvoje usne i tvoj pogled i u ocima sjaj Tad govorili su meni da ljubav ta nece imati kraj. I vjecno da zivjet ce ovdje kraj nas I svaki njen novi dan bit ce znak Da volim te ja. |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |