|
ДАЛИ АЛЛАХ (Бог) Е СЕМОЌЕН? |
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e semokjen so ne bi bil
vo fantazijata se e mozno i vo mitovite i legendite glavnite akteri se semokjni Изменето од anakin - 02.Октомври.2007 во 13:02 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Azrael
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од Azrael - 14.Април.2008 во 23:54 |
|
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ziv ti tvojot gospon a so napravil??? aj prosvetli me |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa brat,...megju drugoto,..gi kontrolira komarcite,...a i ribite,... da ne ti porasnat premnogu vo aquqriumot,......
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahahha
jebi ga a jas mislev toa samo od sebe brat ovde kje nauuuuuuuuucime mnogu a ja misleh gubam samo vreme |
|
|
|
Azrael
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.
Изменето од Azrael - 14.Април.2008 во 23:54 |
|
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hhahhah bate a da kazes neso arno so napravil toa so covekot ne mi e na arno bash????? |
|
|
|
Azrael
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IZLEKUVAL BOLNI
VOSKRESNAL MRTVI EVE ARNO |
|
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|
Shaxito
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gledam deka MNogu fino si ja postavil temata ... Pa mislam deka nema sto da baras odgovor JASEN ti e poso veruvas vo svojot bOg. ALLAH (BOG) e SEMOKEN! |
|
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|
Внеси реплика | страница <1 151617 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |