|
Дали во МК има вистински мајстори за тетовирање? |
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро види...кој е добар тој е расчуен а многумина гледаат и однадвор....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кој е добар работи професионално а за расчуеноста си доага само по себе да не се убедуваме
Во какво студио треба да се тетовирате?? Погледнете наоколу дали е студиото чисто , уредно дали има стерилизатор каде што треба да е опремата соодветно стерилизирана. - видете дали тубите се чисти(нема остаток на боја) и дали мајсторот носи ракавици, битно е иглите да се нови( значи тие неможе да се стерилизираат и се исклучиво за една употреба) ,побарајте или осигурајте се за стручноста на мајсторот,може да најдете и некој од улица што работи во домашни услови па да ви направи тетоважа со пониска цена но затоа и квалитет!! Bидете ги неговите претходни изработки ( готови тетоважи) НЕМОЈТЕ ДА СЕ ТЕТОВИРАТЕ ПОД НЕСТАНДАРДНИ УСЛОВИ!! МОЖДА КЕ ДОБЕТЕ ПОЕФТИНА ТЕТОВАЖА НО ВАШИОТ ЖИВОТ И ЗДРАВЈЕ НЕМА ЦЕНА!! И уште мноогу услови фактички предуслови http://www.hi5.com/friend/profile/displayJournal.do;jsessionid=aS7Rtro0I0k6?ownerId=132253789 се дур луѓето го сваќаат лаички тетовирањето ке има предрасуди и секако лоши "мајстори " Изменето од Tattoo Beauty - 24.Декември.2007 во 19:01 |
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е вииш како се сложуваме!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах па мора да се сложувате тоа си се правила а јас ве разбирам од лаички гледано дека и ГРАФ ви е " мајстор "
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тетоважата е култ и секој ја разбира на свој начин,за некого постојат професионални тетоважи за некој андерграунд а за некој традиционални.Сeпак се треба да се сведе на една работа "тетоважата е уметност"
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
моето мото е: НИЕДНА БОЈА НЕ ЗАСЛУЖИЛА (НЕ Е ДОСТОЈНА) ДА СТОИ ПОД МОЈА КОЖА. ако ми е до слика ќе си стаам гоблен у соба
Изменето од str8up - 24.Декември.2007 во 19:25 |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па така и треба,не е секој човек на светов вреден да има кожна уметностНА светов има два вида на луѓе ИСТЕТОВИРАНИ и НЕИСТЕТОВИРАНИ
|
|
str8up
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да само што не ги сметам "истетовираните" за повеќе вредни, и не ми е тоа никаков предизвик. А и не се нешто попаметни или попривилегирани...Во секој случај, друг ќе процени кој е вреден, а кој не
|
|
Peni Saktivniot |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не кажав дека истетовираните се вредни или не вредни кажав само дека има некои кои заслужуваат а некои кои не заслужуваат да имаат тетоважа.
Во краен случај научно е докажано дека сите оние кои немаат тетоважи патат од комплекс на пониска вредност и постојано размислуваат за своето персонално вреднување |
|
str8up
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од str8up - 24.Декември.2007 во 19:50 |
|
Peni Saktivniot |
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АУУУУУУУ! Каква глупост кажа сега!
Која квази наука го докажала ова?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа ти е науканаучно е докажано дека сите оние кои немаат тетоважи патат од комплекс
на пониска вредност и постојано размислуваат за своето персонално
вреднување а сите оние што имаат тетоважи патат од нарцизоидност.Е сега немојте да сте толку буквалисти ова се некои истражувања кои се вршат во последните 5 год. откако тетовирањето стана се повеке и повеке развиено
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ахахаха значи од тука ми е ок,ок иначе имам па јас слушано баш на дискавери за спротивен факт од твојов али и со тоа не се согласувам , иапак треба во 21 век тетоважите да се савќаат малце поинаку бар како дел од уметноста едно поинакво лично изразување..... |
|
Oli4ka
Група Регистриран: 29.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Stumica ima stvarno majstor za tetoviranje..
deteto se vika Dine a studioto Oskatattoo... inaku i na mene me tetovira i nogo mi e ubava tetovazata epten profesionalno izraboteno... koj saka da vide tetovazi od nego ima na tattooartist.org\oska Na deteto svaka mu cast...sekoj ne e nadaren za takvo nesto... |
|
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |