![]() |
|
Колку го сакаш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 37> |
Автор | |
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Го ОБОЖАВАМ
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
vesni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 90 |
До регалот, до телевизорот, до двд- то, до лустерот до завесата....вака мојата керкичка ми кажува колку мноооооооооогу ме сака
![]() |
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Mnogu go sakam ama denes nema da go vidam posto sum bolna
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
KOJ KOLKU GO SAKAM?!
![]() |
|
![]() |
|
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
maja. Kolku ubavo koga sekoj e vljuben i sekoj saka :)
Go sakam i ke go sakam i togash koga moeto srce nema da cuka , zosto togash ke go saka mojata dusha |
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
MNOGU GO SAKAM....se nadevam deka denes ke go vidam...
|
|
|
|
![]() |
|
Анжелика ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 147 |
не да го сакам туку не знам како , некако ептен што знам како да казам абреееееееееееееееееееееееееее го сакам бре
|
|
..........
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Se spletka malce Anzelika, ama kako i da e, sepak se gleda deka go sakas
![]() |
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
добро бре шотуку викаш
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Гога некој сака многу баш му иде да вика сите да дознаат
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
важно е тој да знај не ние
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |