![]() |
|
Колку долго терате секс партија????? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 23> |
Автор | ||||
nuredinosmani ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
mozam da teram vo ovie godini do 60 minuti i se razbira od razni pozi
|
||||
![]() |
||||
florensia ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
|||
koga sme kaj temava, posledniot put terashe 1h i okolu 15 minuti so se predigra. kako i da e mi se dopagja koga masko se vozdrzuva od orgazam za da ja zadovoli partnerkata. koga e obratno nema poln efekt. |
||||
![]() |
||||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|||
YESSSSSSSSSSSSS , Apsolutno si vo pravo
![]() |
||||
![]() |
||||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|||
![]() |
||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||
![]() |
||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|||
Ako ne mi dae, ja teram u picku mater
|
||||
![]() |
||||
siso ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2 |
|||
aj sega objasnete mi kako so edna mozam da teram 40-50 min. a so druga 5-10 min.jas mislam deka se e na psiholoska osnova
|
||||
![]() |
||||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|||
E..BAS VECER KE MERAM NA SAAT....!!!!AMA AKO JA UTNAM RABOTATA..TESKO VAS..!!!!
![]() Изменето од zagor - 14.Ноември.2007 во 13:25 |
||||
|
||||
![]() |
||||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|||
Psiholoska osnova DA ama i FIZIKA
![]() |
||||
![]() |
||||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|||
vliae i stepenot na zapalenostata i konzumot na sekakvi substancii
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
SAMO NA PRIRODNA BAZA....DOMASNO CRNO VINO....LELEEEE!!!!PARTAL NEGOTINO..
![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
Da mace ama i sposobosta na Zenata so koja si, nezavisno od toa dali e pod dejstvo ili ne
![]() |
||||
![]() |
||||
paris25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
|||
kaj mene znae i da trae po 3-4 sata ama 3-4 turu ke mavnam
|
||||
![]() |
||||
sara333 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
|||
za tebe veke znaeme
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
![]() KOLKU ZA INFORMACIJA..!MI SE RASIPA SAATOT..PA NE SAKAV DA GO ABAM BEZ VEZE....(3-7..ZAKON NA MEHANIKATA...)...I ONDAK.. TOOO...
![]() ![]() |
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1516171819 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |