|
Статусот на жената во Библијата |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 28> |
Автор | |||
Zukov_Georgi
Група Регистриран: 14.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
podobro od komunist otkolku od lazni vernici ..... koi mislat deka so ramazan ce im bidat prosteni grevovite vo tekot na godinata pa posle bajram nanovo vo grev ...... i ne prasuvajte kakov grev , i samoto toa sto ste pred PC spored talibancite i serijatot e grev .....
|
|||
Zukov_Georgi
Група Регистриран: 14.Април.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
leka noc
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
АЗРАЕЛ, ОВА ТЕБЕ НЕ ТИ ЛИЧИ НА ДЕГРАДИРАЊЕ? |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pogore vikas deka NE MORA da ima propis itd. sto znaci ,,slobodna volja,,, a mojot odgovor ti bese - pa ako ne mora ajde sega sekoj kako saka, nekoj cisto gol, nekol polu gol . te. koj kako saka. I posto te degradiram koga i jas vlegvuam vo taa kvalifikacija ( togas ajde SITE da odime goli) - USTE EDNAS CITAJ GI UBAVO POSTOVITE, AKO NE TI SE JASNI PRASAJ POZDRAV Изменето од BACHIOS - 14.Април.2008 во 23:27 |
|||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas i ne pisuvam tolku cesto na ovoj forum, vo sporedba so tvoite i moite postovi odnosot e 50 : 1 za tebe, znaci sekoj tvoj tret post ne mi e posveten na mene. ne odgovaras bidejki ne znaes sto da odgovoris za drugo veke i ne si dostojna da ti se replicira, pozdrav |
|||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako nekomu mu e potreben propis za da svati deka nesto e dobro ili loso, prasanje e kolku toj navistina svatil sto e dobro ili loso ili samo se vodi po propisot bidejki ako ne se vodi po nego ke go stigne Bozjata kazna....
|
|||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa ako nemase propis deka kredenjeto e loso, skoj ke kradese a spored nego toa nemase da bide loso |
|||
|
|||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zavisi Bachios , moze ti ke krades ako nema propisi, ama jas ne , ne mi trebaat propisi da me drzat vo strav od kazni, vise se poveke si dokazuvate deka site tie propisi od koranot ve drzat vo strav , inace bi bile....
|
|||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zavisi od sto , toa ke bese normalna pojava i siter po patiki
|
|||
|
|||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Moram da priznaam deka vo zivoto ne sum zapoznala mnogu VISTISNKI hristijanki. No onie koi gi znam, vnimavaat na oblekata.... No se nametunuva tuka drugi prasanje. NEli biblijata veli da zenta ne se moli gologlava? Na ikonite na koi e prikazana Marija, taa e so marama na glavata.... Monahinjite isto taka.... E sega, dali propisto od Biblijata se odnesuva samo na odredena grupa, ili site hristijanki treba da izgledaat kako Marija togas, ili monahinjite sega.... Pozz |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
A ne tie ne se vo moda
|
|||
|
|||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moda e edno, stil i nacin na oblekuvanje na sekoja zena e drugo
|
|||
BACHIOS
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ziti se , a od koj zbor poteknuva zborot moda, aj guglaj malce ili eve pomos -MODUS. Mislam deka ponatamu ti e jasno |
|||
|
|||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa moda e ako ovaa sezona site nosat obleka koja e zolta boja, ama jas nema da ja nosam zatoa sto ne mo se dopagja taa boja.
i ziti se, moda e ona sto e momentalno vo trend, a stilot sekoja zena si go gradi na svoj nacin i ne mora da e vo sklop so momentalniot moden trend |
|||
Внеси реплика | страница <1 1516171819 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |