![]() |
|
Што е животот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 133> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seksot e klucot, a zivotot samo privezok
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
СВЕЌА!.....толку.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ziv pesok, kolku poveke pretas, pobrgu propagas
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
„Што е Животот? Tанцување меѓу гробови.“ Исак Башевис Сингер Изменето од filmadzijka - 08.Февруари.2008 во 21:11 |
|
![]() |
|
Lambada
|
|
![]() |
|
keti72 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Вечна борба....
|
|
Keti72
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
zivotot e podolgo ili pokratko patuvanje,na koe ne sme trgnale po sopstvena volja.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Seksualno prenosliva bolest
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
животот е сон...
додека сонуваш ,живееш...
![]() кога нема веќе да сонуваш
тогаш престануваш да живееш...
![]() |
|
![]() |
|
kicaan ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 47 |
![]() ... борба-прифатија !
...авантура - впушти се !
...тага - надминија !
... трагедија - соочисе !
...должност - извршија !
... игра - играј ја !
... мистерија откриј ја !
... песна - пеј ја !
... блаженство - почуствувајго !
... шанса-искористија !
... драма - изведи ја !
... патување - доврши го !
... ветување - исполни го !
... љубов - уживај во неа !
... убавина - восхитувај и се !
![]() ![]() ![]() свами шивананда
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
МЕТА ВО КОЈА СЕКОЈ САКА ДА ПОГОДИ ДЕСЕТКА, АМА ДА НЕ ИЗДВОИ ВРЕМЕ И ТРУД ДА ГО НАШТЕЛУВА НИШАНОТ.
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Животот е времето кое поминува додека ние сме зафатени со други планови. Изменето од Goddes of Chaos - 11.Февруари.2008 во 19:57 |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |