|
ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 48> |
Автор | |
vodolija_89
Група Регистриран: 29.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
falti bionsi ali mne na prim,er koga pocnuvame so zagrevajne odma mn potam samo jas duri mi e cudno jas znam deka sum zdebel neso fazla aali pa naednas takvo potejne mi e cudno si mislam da ne ne e vored neso so mene nekoe zapusuvajne na veni nekoi so znam poz
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be ostavi veni .....kako zapusheni........???? eve vaka ke ti objasnam.......... kotelot vo podrumo vo tvojata kukja e tvoeto srce....... cevkite od toj kotel niz cela kukja se tvoite veni....... radijatorite sho ti e vo kujna , spalna , dnevna ......se tvoite organi ...... sega kotelot raboti so cela parea nosejki ja pareata niz cevkite do radijatorite ....i tie se topli .... ako nekoja cevka e zapushena i nema odvod na pareata......kakov ke bide radijatorot????? odgovori??? ...MRAZ...... znachi ako imash nekoja zapushena vena kakva ke bide nogata , rakata ?? ...MRAZ.... se razbravme...... ti si top ......i nemash gajle.... |
|
vodolija_89
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ova bas ubo mi go objasna a bev kaj kardiolog i mi rece sum zdrav ali pak neso me buni zosto nekos ko ce zemam na primer vozduh i ispustam i togas srcevo nekako mi praj odma silNo BAMMMMMMMM E SOE TOA SI VELAM DA NE E OD UMORA OD TRENINZI OD TERETANA SO ZNAM TO MENE NE MIE JASNO ZOSTO.
Изменето од vodolija_89 - 27.Декември.2009 во 17:29 |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aman be VODO , i treba da napravi BAAM srceto..... zamisli sega eve za Nova godina duvash silno eden balon... duvash , duvash....i toj ke se nadue... ako naednash go pushtish vozduhot koi izleguva od balonot ne pushta zvuk od naglo ispushtanje poradi maliot otvor na balonnot?? taka i srceto ...zemash naednash vozduh golem volumen i naednash pushtash... srceto e malo kako otvorot na balonot... a ne mozhe da sviri kako balonot ...ama ke napravi ednash BAAAAM ....da odgovori na primeniot zgolemen vozduh... sega jasno ti e??? Изменето од bijonse1 - 30.Декември.2009 во 08:45 |
|
vodolija_89
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nznajs kako n aprimer eve pred 5 min mi se sluci ispustv vozduh i momentalno naednas pocustvuvas BAM bam A ZAPALIV CIGARA A NEMAV 3 MESECI DA NE NESO DOA TOA SO MISLI POZ
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeeee pa ti sega Vodo ?? na sekoe Baaam ke reagirash???
Baam pravi i od zadnicata koga jadesh grav !!! zsh za toa ne se prashuvash??? Aj opushti se...i dosta mislish...... misli na chupeto.......nejze da i napravish Baam |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам проблем...Онака прилично пубертетски...
Веќе 4 месеци ми каснеше... Месецов добив. И ненормално ме болеше...Премногу...Цел ден се чувствував како некој со нож да ме боде Па вака, совет барам од женските, некој начин да ги намалам (ако веќе не можам да ги спречам) менструалните болки? Изменето од tiggy_sparrow - 05.Јануари.2010 во 21:32 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас ставам топли облоги во пределот на долниот дел од абдоменот. Или шише со топла вода. Мене тоа ми помага!
Одмарај тиги в кревет ако имаш силни болки. А да, и за време на менструацијата немој да јадеш многу пржена храна, бидејќи го засилува крварењето |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вака.... да не навлегуваме во проблемот на каснењето на мензисот...... туку да одговорам ете на твоето барање за совет за намалување на менструалната болка....... многу ефикасно е да се земе ,,кетопрофен,, два дена пред очекуваното ,,добивање,,.... но поради твојот нередовен мензис тоа отпаѓа....... останува да во текот на мензисот пиеш чај од брусница или чај против воспаление на јајниците и јајоводите...... и да испиеш комбинација од аналгетик и спазмолитик.... значи .....никако само еден туку комбинација... АНАЛГИН(како аналгетик) + СПАЗМЕКС ФОРТЕ ( како спазмолитик).... Верувај ми дека ете.... да речеме за еден час не ќе имаш никаква болка..... п.с. советот на Литиум можеш да го примениш оти топлината ја намалува болката.... НО !! не е баш препорачливо поради појачано крварење..... а и страната на слепото црево не трпи топло..... значи ако веќе држиш топло да биде кон лева страна повеќе...... повторното закаснување од неколку месеци обавезно да се јавиш на гинеколог ......да немаш нескани последици.... |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас имам еден проблем така сличен на Тиги само машки проблем...
Зошто при мастурбација не го чуствувам истото задоволство при свршување како што сум го чуствувал порано?
Сега е некако по слабо, по не задоволувачки, по не ме болат нозете и имам енергија за уште потоа.
А јас сакам вака.
1. Еднаш во денот.
2. При свршување со многу силно чувство.
3. Да немам после сила за уште.
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a be dostaaaa se zezash ke te skrsham da znajsh ti ova ozbilno?? |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе Бионсе, па јас толку ли со лекови да се трујам?
Ипак едвај 15 години имам... А за Даре, пеколната рачна машина... Се испразнил резевоарот Ако се дига, ок е... Остај го некое време, ваљда ќе се поврати |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам впечаток дека ептен машински ја вршиш работата. Намали ја малце брзината на „рачна обработка“ и така терај си, ќе видиш дека ќе биде појако. Па нема ништо страшно и ако е повеќе пати во денот....напротив, добро е тоа Не чекај да се врати чувството ако ја тераш така.... намали, пробувај , ѕиркај филмчиња на нет и ќе биде доволно јако за да го исфарбаш таванот од тоалетот. Ај, буди без бриге и пробај како што ти викам.... Изменето од volkswagen - 06.Јануари.2010 во 12:53 |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa src nema veza shtom imash silni bolki ??? ete zemi po pola doza..... pola analgetik pola spazmolitik....bolkata ne prashuva za godini..... ako mozhesh da izdrzhish ......izdrzhi najubavo i najprirodno e toa za konkretniot tvoj primer.... |
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |