|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 55> |
Автор | ||
polikarp
Група Регистриран: 14.Февруари.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova so Avast e dobar sovet. Home edition e free verzija i moze da mu zafrsi rabota. Plus neka simne spayware doctor go ima free edition so google pack. Jas ne bi mu preporacal da instalira COMODO zatoa sto zavisi kakvi promeni napravile malicioznite objekti. Mnogu cesto se slucuva i toa 90% od slucaite da nemoze da go deinstalira pravilno. Duri i da go deinstalira windoowsot ke mu dava signal deka Comodo seuste e na kompjuterot.Pa i da proba manuelno da cisti registry nema da moze da promeni nisto.(zastiteni se) Moj sovet mu e da skenira so Avast i Sapaywre doctor a za formatiranjeto da mu bide posledna opcija pozdrav Изменето од polikarp - 05.Април.2008 во 09:17 |
||
Подобро да ме мразат заради тоа што сум, отколку да ме сакаат заради тоа што не сум.
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
ewewew
Група Регистриран: 16.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za da ne otvoram nova tema dali moze nekoj da mi kaze nesto okolu RPX-files
Imam edno programce i sakam da gi izmenam tie failovi , dali moze ???? Probav so ova programce ama nesaka pak rpvbreng.exe dajte nekoj sovet Изменето од ewewew - 05.Април.2008 во 18:50 |
||
macedonishe
Нов член Регистриран: 03.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam dvd rw nec nd 3550-a
cita cd diskovi ama ne otvara nitu edno dvd moze li nekoj da mi pomogne |
||
Makedonija e na makedoncite!!!
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
до цд то е ....
или може тие ти се dvx па да немаш кодекс ор сомтинг.... |
||
macedonishe
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prima bilo kakvo cd
a bilo kakovo dvd ne saka ni da pomisli |
||
|
||
flas
Нов член Регистриран: 21.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako moze da gledam se a da ne me gledaat mene
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А бре момче Македонче, те читам на поише места по форумон, ај да ти кажам!!!!! NEC DVD RW си имаат проблем, не си единстсвнеиот што го има, затоа- -ако си удрил ново firmware , значи си го флешувал, и не бива тогаш- 1. зачисти го ласерот со за тоа специјални ЦД -ња за чистење, 2. Windowso-от изгледа не ти добар, па може тоа драјверите не са добри - значи стави го ДВД-то на друг комјутер ако и тогаш не работе тогаш слушај--- ---- 3 и последно, тури му пепел, не го бива купи си ново!!!!!!!!! |
||
appollo
Нов член Регистриран: 12.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga pravam download na program screen saver je on, posle nekoje vreme gledam kolku ima napraveno progres, nikakov. dali ima nacin kako da se pravi download so screen saver on.
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мора да си прави даунлоад и со 10 скреенсејвери он да бидат.. Нема шанси.... А да пробаш ти со некој даунлоад акселератор...Па ако и таму ти праи ист проблем, тогаш баце форматче на ос-от.
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
appollo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mnogu je lesno da se reci formatce na oc, ali ne si storil nisto, problemot je still existing, ne ke mu pravis format na oc sekoja nedela/mesec.
|
||
macedonishe
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
stani duh |
||
|
||
Petkovsky
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можно е да ти е до Windows-от, така да формат не би било лошо да си напраиш.
|
||
appollo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne bi pravel recomendation na comodo firewall, mnogu pati ne se pravi uninstall sekoj eden program ima uste traces od nego vo oc.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |