![]() |
|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 42> |
Автор | ||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ок ти си знаеш јас мислам од тбе зависи
![]() ![]() Сепак и да заслужил можда нема да го изневериш или спротивното...
тоа до тебе е
![]() |
||
![]() |
||
carter ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
|
EPA SE ZAVISI DO NEA DALI KE JA IZNEVERAM
|
||
![]() |
||
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
|
ZAVISI OD NEGO.
VO SEKOJ SLUCAJ BOLJE PRVO JAS NEGO OTKOLKU ON MENE
![]() ![]() |
||
DIJANA
|
||
![]() |
||
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
|
AKO SMETAM DEKA ON MENE ME IZNEVERIL, STO NEMA SANSA DA NE PRIMETAM ILI DOZNAAM NA OVOJ ILI ONOJ NACIN, POSTOI OGROMNA VEROJATNOST DA GO IZNEVERAM, EDNOSTAVNO DA GI IZRAMNIME SMETKITE, NELI?
TOA E FER PLAY
![]() |
||
DIJANA
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Јас не би го изневерила... Никогаш.. А и да ме изневери нема ни во кој случај да се симнам како него и правам мило за драго.. Што ќе добијам со тоа.. Ќе си правиме натиго, дај ми го...?? Која ќе биде целта после?? Ќе се надмудруваме..? Не, едноставно ако нешто не штима помегу нас, поубаво ќе му кажам чао не бива него да го изневерувам.. |
||
![]() |
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Така е Нате ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Па тоа и не е некакво неверство.....
![]() |
||
|
||
![]() |
||
maca ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
pa.....
|
||
maca
luv ya!!! |
||
![]() |
||
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
|
Toa voopsto ne e neverstvo.
Jas bi go izneverila ako sum sigurna deka nema da doznae i normalno ako ne sum zatreskana vo nego
![]() |
||
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
Zena:
"Sta da ja umrem? Da li bi se ponovo ozenio?" Muz: "Ne bih!" Zena: "Sto? Ne volis biti ozenjen?!" Muz: "Naravno da volim." Zena: "Zasto se onda ne bi ponovo ozenio?" Muz: "Dobro, ozenio bih se." Zena: "Bi?" (s tuznim izrazom lica). Muz: (uzdise). Zena: "Da li bi zivjeli u nasoj kuci?" Muz: "Naravno, ova kuca je super." Zena: "Da li bi spavali u nasem krevetu?" Muz: "A gdje bi drugo spavali?" Zena: "Dao bi joj da vozi moj auto?" Muz: "Vjerojatno, novi je." Zena: "Da li bi stavio njene slike, umjesto mojih?" Muz: "Vjerovatno bih morao." Zena: "Da li bi ona koristila moje palice za golf?" Muz: "Ne, ona je ljevoruka." Zena: Tisina.... Muz: "E, jebi ga." VNIMAVAJTE KOGA ZENATA POSTAVUVA CUDNI PRASAWA;;; Изменето од ivin - 02.Февруари.2007 во 01:43 |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
nekogas vnimajne nepomaga
hehehhhehehhe |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од natalija - 02.Февруари.2007 во 08:40 |
||
|
||
![]() |
||
strurcence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
strurcence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
|
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |