![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 153154155156157 426> |
Автор | |
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
е сeга ми текна што друго сакам,сакам да имам кола и во школо да си одам со кола да не се мрзнам по автобусине
Изменето од Snegulka - 20.Октомври.2006 во 13:48 |
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
momce
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
sakam da izgori skolono...ili barem da se potpali pa kje se pogrizam ozgnot da ne prestane duri sekoja ebena profesorska traga ne e izbrisana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
joki nemoj da si tolku destruktivno raspolozena.....se ke se sredi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
CoLdPlAy` ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
сакааам... сакам да не морам да одам утре паладиум (ама ме натераја зш сите ќе одет во тој глуп ужасен „ноќен клуб“ а јас не мислам дома сама да останам), туку да одам на друго место кј шо ќе е тој, да си го гледам, можда да зборвам.. аааааааа неправда! у
![]() |
|
мариниште
|
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
sakam leto........................
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
sakam samo da mi napisit ednas TE SAKAM......i .... TOLKU ....valjda:)
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Schumacher ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Сакам да возам во Формула1 и сакам да победи баги на трките(автомобилистите си знаат кој е тој баги).
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
toj definitivno se vikat Stojceski Cele i tebe ti e idol za formula eden kako i za drugi raboti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
sakaaaaaam... da bide 40 stepeni C
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
I jas sakam
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
sakam da ne se plasam
sakam cokolado sakam haribo sakam vecer da svirat Duo Flesh sakam da mi ja svirat Love is in the air i Neko te ima sakam .... se da e ok ko so si bese sakam da ne zaboravi so ima tuka ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Antoaneta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Ко сто си беше и јас сакам да,да... има ли некој што може да го оствари тоа!?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 153154155156157 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |