![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 150151152153154 155> |
Автор | |
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da ve prasam nesto...sakam da znam dali ke izlezete na protesti vecerva...ke bide dolga i interesna vecer...se nadevam ke pomine se na najdobar red...imam informacii deka okolu 200 policajci se okolu parlamentot i se podgotveni za nekoj protest od stranata na srbofilite,koi,raka na srce se vo golem broj na nasata mila drzava koja ke mi bide uste pomila po ovaa dolga i interesna vecer...aj neka ni e so sreka...100% sum siguren deka makedonija ke ima polza od ovoj poteg
inaku, pretstavnikot na srbite u makedonija(Stoilkovic) se zakani deka srbija ke gi prekine diplomatskite odnosi so makedonija,i deka ke ja izgubat podrskata od srbija okolu sporot so grcija...ova se vika politika,malku e teska za razbiranje no sepak aj da ne prodolzam ponatamu...
|
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
ok
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dardania ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 82 |
ВМРО-ДПМНЕ ја поддржа резолуцијата за признавање на Косово поднесена од ДУИ и ДПА, а подоцна поддржана од пратениците на Нова Демократија.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
tisina se glasa....
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
Ajde so sreca :)
|
|
![]() |
|
Epirot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 157 |
Со среќаааааааааааааааааааааааа
Фала МАКЕДОНИЈО ФАЛАААААААААААААА
да живееееееееееееее Македонија
![]() ![]() 50 држава која ја призна несависноста на КОСОВА
|
|
„Едно дете кое спие Расте,ама еден народ кој спие Умира„
Ismajl Qemajli |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ma kakva makedonija hvala Dui & DPA & ND :)
salu se thanx all |
|
![]() |
|
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|
|
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|
![]() |
|
milano4ever ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 40 |
Iako se znaese deka ke go priznae sepak zadovolen sum posto uste ednas se pokaza silata na albancite vo regionot.. dvete drzavi-braka na srbija pod pritisok na SAD- nasiot sojuznik go priznaa Kosovo..
|
|
![]() |
|
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Srbija dobi dvoen udar, od Makedonija i od Crna Gora, lele kolku mi se napra kejfot
![]() |
|
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
ajde sega albancite da go deluvaat i kosovo da go priznae Makedonija
|
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
mnogu jasen bese H.TACI |
|
![]() |
|
Ahmeti ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 91 |
Sto se cudite,se znaese deka Makedonija ke go priznae Kosovo.
E sega Makedonija ke dobie podrska od albancite za ustavnoto ime ![]() |
|
![]() |
|
milano4ever ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 40 |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 150151152153154 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |