![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 149150151152153 1093> |
Автор | |
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
да му речам нешто или не
![]() |
|
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
reci mu.... ama ako e ubavo...
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
ja spasi kolata i ze osvezi malku sega odam jas na dozd malku jupiiiiiii
![]() |
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Цецка рече ке си заминела на кратко.......... |
|
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
pa kratko i se vrativ.... pa sea pak na kratko... i pak so vas.....
![]() |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
kolku luda rabota e psihata
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
абе тие пирошки никако од глава да ми излезат
![]() |
|
![]() |
|
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
auuuuuuuuuu ne zbori za piroshki sega........ko sto sum gladen:(((((((
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
ako ako,ke bidit i taa nekogas gladna
![]() ![]() ![]() Изменето од Carnation - 22.Јуни.2006 во 22:07 |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
ама од пладне коа ги спомнаа и неможам од глава да ги избришам катастрофа
|
|
![]() |
|
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
piroshki, pa so tartar sos vo prilog, pa majonezce, pa pivce ladno....................
|
|
![]() |
|
![]() |
|
еј ми се иде сеа да запалм колата и да идам да барам пирошки
|
|
![]() |
|
abe vidi sega....................
nie nema da naogjame mnogu maani ako se nafatish pa i ti da gi napravish:)))))))))))))))) ajde, koj ke donese tartar sos? majonez? pivo? ustvari, jas nosam pivo:) |
|
![]() |
|
![]() |
|
a od ko ke najdis ako imas zelba za vozenje trgni nakaj romanija zs i mene mi se jajt |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 149150151152153 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |