![]() |
|
Кафе-муабет во Кафе бар "Ла Бисерна" |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 148149150151152 729> |
Автор | |
Volsebnikot ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 80 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nina sakas edno sokce za smiruvanje...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Можииииииии
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Volsebnikot ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 80 |
![]() |
|
ne e bas sokce ama vkusno e...sega go spremav ..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
нина кога немаш појма што,како и зошто зборувам ќути си и не ме замарај со твоите досадни глупости што ги тресеш на секоја можна тема... убаво ти викам,кога ке видиш мој пост замижи,бидејки и онака гледам дека појма немаш ни што читаш (а богами и пишуваш) |
|
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
една чаша вода доста ми е... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
фала волшебниче...
а инаку на нина веке редно време беше да и реплицирам бидејки ја читами не ми се верува колку не разбира ништо ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ama razbira taa.. i preci izgleda samo izrazot..amglicizam.
![]() |
|
![]() |
|
верувај тука сум малце подолго од тебе и имав можност да ја запознаам нина...
![]() горенаведената констатација може да ти ја потврдат повекето форумџии...можеш и ти сам да се увериш ако и ги прочиташ постовите... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
e da nov sum ja tuka ama taa si e vasa nina.. kakva e takva e .dobra e...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
AJ DADETE NEKOJA DOBRA TEMA EVE VI
![]() |
|
![]() |
|
za podobro razmisluvanje ova..aj da probame..
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
согласките се делат : според начинот на образување,... местото на образување,.... и според треперењето и мирувањето на гласните жици.........
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 148149150151152 729> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |