|
Постар/а или помлад/а партнер/ка ? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 24> |
Автор | |
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слушај девојче. сум била и со постар од мене и од мое лично искуство само едно ке ти кажа-чим е цела деценија постар, нема шанси да сте на иста бранова должина освен ако не е пореметен во развитокот на мозокот па има свакање као за 19 год или пак ти си феномен а во тоа сумњам.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не е битно годините. битен е паметот
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како и да е,нема шанси да успеј со 10 години постар,посебно на твоја возраст.Нема логика.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne opravduvam vakva vrska. On si go izevael veke zivoto, pominal se, a ona so tuku pocnala da go zivee ubavoto vreme i sea ke se zaletue ponego. Aj razmisli malku - 10 godini eheeeeee, pa ti dodeka stasas do godinite so on gi ima sea, nemu i kosta ce mu obele i br4ki ce mu se pojavat itn, itn.
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne e bitno, samo da ne e pregolema razlikata u godini
|
|
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vremeto si go nosi svoeto ,koga si pomlad baras postar,a koga si postar baras pomlad.logicno e. a sepak ljubovta nema granici za toa nemozis da ja kontroliras. bitno e razbiranjeto drugoto si idi po sebe,
|
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Postar x)
|
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sanjago4e
остави ги другите што зборуваат, гледај тебе да ти е добро, годините воопшто не се проблем. Имам тетка и тетин кои се 11 год. разлика. Се зедоа кога тетка ми беше на твои години, 30 год. се во брак и ништо не им фали, имаат фантастичен брак. Сега дури и тетин ми изгледа помлад од неа.
А за овие помладиве, зошто мислите дека на 50 мажите не се сексуално активни? На крајот на краиштата и не е се до сексот, каде е љубовта, вниманието, нежноста.... Зарем нема жени кои имаат по 30 год., мажени со врсници, а сепак ги изневеруваат своите мажи? Изменето од Ateist - 25.Јануари.2009 во 10:50 |
|
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikoj nema pravilen odgovor mislam na ova prasanje
|
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zavisi od ljubovta
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A zashto da ne?Pa ponesfatlivo mi e koga mazot e 10 god. pomlad od zenata.
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO DA NE E DRASTICNA RAZLIKATA
Изменето од igi 3 - 25.Јануари.2009 во 17:47 |
|
^italina
Сениор Регистриран: 11.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не читам што е пишано пред мојот коментар, само кажувам-постар да биде, макар една година е подобро за мене, помлад може само за инцидентни моменти
Изменето од ^italina - 25.Јануари.2009 во 18:16 |
|
A closed mouth catches no flies
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..E ova go pocituvam.... iiiiiiiiiiiii Zoshto lugjeto zboruvaat za neshto shto ne znaat ili ne im e poznato. Bi prashala:- Koja lekcija se znae podobro, ona ednash procitana ili onaa naucena napamet |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |