|
Дали жените заслужуваат ќотек? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 31> |
Автор | ||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле, леле и леле!
По шовинистичка тема амин! За сите загорени балканци и поборници за теоријата: жена се тепа еднаш дневно, самата знае зошто, само ќотек, со шипки и клоци меѓу нозе. Тоа да се искорени под хитно! Ако треба и у гасна комора да се прати, сапун да се прави од такви, на што личи тоа? Сељачизам и анти-ренесанса. Марш бе! Ти стребале такви копуци, како не. Мислам не сум сеуште ЖЕНА (во вистинска смисла на зборот, нели) ама некој мене на тој начин да ме деградира, да ме третира како крпа за бришење фрустрации... аааа, сигурно! Има да го направам од фецес подолу. Гневна сум многу, бидејќи во моментов слушам звуци во маало, кои многу потсетуваат на женски крици, како на ранета лавица. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo bi se konsultiral so meni peni
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дали жените заслужуваат ќотек
тврдо НЕ! жената треба да се гали (и да се пали) |
||
|
||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И секој МАЖ,треба да го знае тоа! |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Море... е*и да те сака, тепај да те слуша
|
||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hehh,...ja toa ushte odamna sum go ...kazal!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакаш да кажеш дека си тепал некогаш женско???
|
||
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да у основно у второ одделение. Ја искршив од маање Изменето од pHp - 13.Март.2012 во 16:46 |
||
Ние не сме човечки битија со духовно искуство, туку духовни битија со човечко искуство
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да ,да затоа едвај те средија на максилофацијална хирургија.
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se prashuvam? shto tolku ne Ve slushaat zhenite - pa tolku mnogu se grizhite za preventiva
ili ste si go vrezhale ona... udri pred da im se sluchi neshto na bardachinjata
|
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
FosterThePeople
Сениор Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некои навистина заслужуваат,тие што многу си ја дигаат цената.
Инаку сум против насилството врз жени. |
||
I just wanna feel real love.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |