IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Лажење
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Лажење

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 24>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 22:14
Originally posted by zagor zagor напиша:

Originally posted by fragola fragola напиша:

Toj sto laze e pointeresen i povekje mislis na nego trudejki se da ja otkries vistinata znaci dobar nacin da se privlece vnimanie

...АКО ОВА СЕ ОДНЕСУВА НА МЕНЕ,МОРАМ ДА КАЖАМ ДЕКА ЈАС ПОРАДИ ПРОФЕСИЈАТА МОРАМ ДА ЛАЖАМ,ВО МОИТЕ КРУГОВИ ТОА ГО ВИКАМЕ ХУМАНО ЛАЖЕЊЕ!

ne nego  DIPLOMATIJA

a zakletva????намигнување

Изменето од anakin - 12.Април.2008 во 22:15
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 22:29

Originally posted by fragola fragola напиша:

Toj sto laze e pointeresen i povekje mislis na nego trudejki se da ja otkries vistinata znaci dobar nacin da se privlece vnimanie

...АКО ОВА СЕ ОДНЕСУВА НА МЕНЕ,МОРАМ ДА КАЖАМ ДЕКА ЈАС ПОРАДИ ПРОФЕСИЈАТА МОРАМ ДА ЛАЖАМ,ВО МОИТЕ КРУГОВИ ТОА ГО ВИКАМЕ ХУМАНО ЛАЖЕЊЕ!

A sto si po profesija?Advokat?
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 22:36
....ЈА ПРОЧИТАВ ЕДНАШ ЈАВНО И ГЛАСНО ХИПОКРИТОВАТА ЗАКЛЕТВА.
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
seka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Регистриран: 04.Декември.2007
Поени: 4418
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 23:46

....ЈА ПРОЧИТАВ ЕДНАШ ЈАВНО И ГЛАСНО ХИПОКРИТОВАТА ЗАКЛЕТВА.

aj, denes uste ne si lazesl, pa da donahnadis
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2008 во 23:49
..НЕ МА ,СТВАРНО...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 00:14
da da ... i jas sum uste nevina
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 00:20
SITE...LAZOVCHINI...ZAGOR,..POZDRAVI GO HIPOKRIT OD MENE
I JAS EDNASH GO CHITAV...плазењеAMA..NE MU SE ZAKOLNAV

Изменето од mamma - 13.Април.2008 во 00:33

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 13:23

Порано имав едно другарче кое кога раскажуваше прикаски за своите згоди и незгоди самиот си кажуваше дека "Ако малку не излажеш, нема да биде интересна приказната!" Гледаш, тоа ти се вика искреност!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 13:28
Dali i toa e vo kategorijata HUMANO LAZENJE??James??
Da im napravish na ludjeto okolu tebe da se veseli??
Ili e samo potreba za samodokazuvanje

Изменето од mamma - 13.Април.2008 во 13:29

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 13:37
КАКО БИ ЈА ДЕФИНИРАЛЕ ПОТРЕБАТА ОД ВЛЕВАЊЕ ЛАЖНА НАДЕЖ...?ЗАРЕМ НЕ СТЕ СЕ НАШЛЕ ВО СИТУАЦИЈА ДА БИДЕТЕ ПОКРАЈ БОЛЕН КОЈ ЛЕЖИ НА ПОСТЕЛА И МОЛИ ЗА ЖИВОТ,ЗБОРУВАЈЌИ ЗА СВОИТЕ ИДНИ ЦЕЛИ...!ШТО БИ МУ РЕКЛЕ ВИЕ ВО ТАА СИТУАЦИЈА,А ЈА ЗНАЕТЕ ДИЈАГНОЗАТА И НЕСРЕЌНИОТ ИСХОД?...ЕДНОСТАВНО НЕЛИ,НЕ ТЕ БИВА,НЕ СЕ ЗАНЕСУВАЈ..!..ТАКА?НА ОВА МИСЛЕВ И ВО ПРЕТХОДНИТЕ КОМЕНТАРИ..
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 13:46
Originally posted by mamma mamma напиша:

Dali i toa e vo kategorijata HUMANO LAZENJE??James??Da im napravish na ludjeto okolu tebe da se veseli??Ili e samo potreba za samodokazuvanje

Па ако ти кажам дека човекот беше толку интересен што сите се ваљавме од смеење кога тој збореше - баш ми беше гајле што лаже - јас си поминував супер!!!

Сега малку озбилно!
Значи битна е суштината - се знае кога и каде треба да се зборува вистината, а кога и каде треба да се лаже!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Guardian Angel

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај seka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 14:17
Originally posted by james dean james dean напиша:

Сега малку озбилно!
Значи битна е суштината - се знае кога и каде треба да се зборува вистината, а кога и каде треба да се лаже!!!

Sistiram sekogas za vistinata, no vo pravo si , nekogs covek, ne moze vistinata da e kaze, kako zagor na primer sto kaza!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 14:19

КАКО БИ ЈА ДЕФИНИРАЛЕ ПОТРЕБАТА ОД ВЛЕВАЊЕ ЛАЖНА НАДЕЖ...?ЗАРЕМ НЕ СТЕ СЕ НАШЛЕ ВО СИТУАЦИЈА ДА БИДЕТЕ ПОКРАЈ БОЛЕН КОЈ ЛЕЖИ НА ПОСТЕЛА И МОЛИ ЗА ЖИВОТ,ЗБОРУВАЈЌИ ЗА СВОИТЕ ИДНИ ЦЕЛИ...!ШТО БИ МУ РЕКЛЕ ВИЕ ВО ТАА СИТУАЦИЈА,А ЈА ЗНАЕТЕ ДИЈАГНОЗАТА И НЕСРЕЌНИОТ ИСХОД?...ЕДНОСТАВНО НЕЛИ,НЕ ТЕ БИВА,НЕ СЕ ЗАНЕСУВАЈ..!..ТАКА?НА ОВА МИСЛЕВ И ВО ПРЕТХОДНИТЕ КОМЕНТАРИ..

Sosema mi e jasno shto so tvoite komentari kazuvash...
duri i.....od lichno,...iskustvo...тага

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2008 во 14:23
...ДА,НАВИСТИНА ТРЕБА НЕКОГАШ НЕШТО ДА СЕ ПРЕМОЛЧИ.ПОТИСНУВАЈЌИ МУ ЈА И ПОСЛЕДНАТА КАПКА НАДЕЖ НА НЕКОГО..ДО ДОТОЛЧУВАТЕ..ТОА СИГУРНО!НЕ ДЕКА И СЕКОЈ НЕ Е СВЕСЕН ШТО ГО ОЧЕКУВА , НО СЕ НЕ БИ ТРЕБАЛО ДА СЕ КАЖЕ..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 24>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.