![]() |
|
Насабајле прво... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 26> |
Автор | |
Kastro ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Palam cigara ....taka se rasonuvam...
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
МОЧКАМ
![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
истрчувам еден круг шпринт,ама нервозно
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
-B-lue E-yes- ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Koga ke si dojdam doma, ke se zalisam od spienje (i nikad ne go pravam toa, koga ke si dojdam posle sum rasoneta i najcesto ucam ili visam pred kompjuter)
|
|
![]() |
|
elen4e-eli ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
секогаш гледам да го свртам часовникот 5-10 минути порано отколку што треба да ѕвони и потоа тие 5-10 мин. ги користам за излегување, а кога станам подоцна и веќе сум наспиена прво што направам е да видам дали имам некоја порака на телефонот
![]() |
|
Nobody is perfect.....well I am nobody!
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
трчам во wc
|
|
![]() |
|
karamandi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
nasabajle koga se budam gledam vo casovnikot i si stavam kafence
![]() |
|
![]() |
|
dark ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
si go gledam......................................
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() telefonot bre |
|
faster then light :D
|
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
kafe i cigara prvo
![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
mijam zabi
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
утрово беше весело..
отворам очи... 7:15 ????!!!! ![]() кој ми го исклучи алармот??? ![]() боже....кај ми се алиштата??? ![]() 7:25... ![]() 7:40...излегов од дома...стокмена и нашминкана... кога доцнам-барем да доцнам со стил!!! |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() KOKOSKA
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
poglednuvam niz prozor da vidam kako e vremeto,
pa i na terasa izleguvam da vdisam cist vozduh |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...gezve...kafe...voda...
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |