|
Фобија |
Внеси реплика | страница <1 1314151617> |
Автор | |
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas imam golem strav od moderatorite da ne tresnam nekoja glupost shto ne e vo vrska so temata pa da me brishat ili nedaj bozhe navredam nekoj od niv pa da mi udrat eden ban i to....
Изменето од bluebell - 24.Октомври.2007 во 21:22 |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa,...dr'z mu se togash,...i nemoj da pcuesh,..da vregjash "pametniot" narod na rajskava zemja,....svitkaj si ja opashkata ,..i traj,...kako princesata,...inache,...mamata ke ti se ebe,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro ti si poiskusen vo tie raboti pa kje go poslusham tvojot sovet.
A za koja princeza zborish?
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lmam fobija od guzvi
|
|
people are strange
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja nemam,...ama gi mrazam,...i izbegavam,...
|
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga e guzva kaj ne znam ni so koj sum, ni kogo sum videla, tuku pocnuvam da se gusam, uzas!
|
|
people are strange
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ti stvarno si patela od,...metezfobija,..
|
|
|
ekaterina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, za sreka ne sum vo niedna partija pa ne moram da se guzvam na mitinzi!
ustvari sega mi tekna deka i od politicari imam fobija ama oni sega ne se bitni!!! |
|
people are strange
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam fobija od kuchinja, od machki, od se sho e zivo i sho moze da me nalazi, dopre, dushne....
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам, |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
ekaterina
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas se nemam sooceno so zmija, no mislam deka nema da mozam da reagiram racionalno.
|
|
people are strange
|
|
WOFY
Нов член Регистриран: 02.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imam fobija od kontakti so luge - socioloska fobija (sramezlivost), ovaa e navistina edna od najlosite fobii sto postoi zatoa sto moze da pretstavuva kocnica vo zivotot na sekoj plan. Kaj mene konkretno se manifestira so zabrzan puls, potenje , blaga vrtoglavica, duri na momenti i go gubam sluhot i se osekam kako da sum na rab na nesvestica.
Greska golema mi e sto premnogu analiziram se, bukvalno se i me faka panika da ne ispadnam smesna pred sogovornikot pa po nekoja logika mozebi i od tamu doaga celava rabota. A i mnogu vazna rabota e samodoverbata koja sto ocigledno kaj mene nedostasuva. Nekoj da ne ima nesto vakvo slicno pa da podelime iskustva ili da si pomogneme ako mozeme megusebno?
|
|
krin
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OD LICA I LUGE KOTI
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam fobii od nisho
|
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |