IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Операција триумф - музичко реално шоу
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Операција триумф - музичко реално шоу

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 32>
Автор
Порака
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 01:35
не гледав вечерва.......
а толку се токмев..има ли реприза
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 12:08
Абе луѓе,чудна работа ова како Александар фаворит секој понеделник,навивам за него,би сакал да победи пред се,ама пак ми е многу чудно,не е којзнај колку поинаков и подобар од другите.
Видов на форумот има 300 теми за тоа,еден неготинчанец вели дека е тешко спонзориран.
Што вие мислите,зошто јас незнам што да мислам?
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 12:15
Без разлика дали ќе победи или не Александар,нему му е широко отворена вратата кон музичката индустрија низ целиот балкан.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 14:12
па, јас како што читам по нетов, александар има доста навивачи, не само од македонија.... и кога ги гледав статистиките, александар имаше 44% од гласовите, за разлика од другите кои имаа по 1,4 или 2,8... за него мора да гласаат еден куп луѓе... оти знам дека школскиве гласале 50 пати за милица, па таа испадна... гласале 70 пати ( изненадување ) за пауновиќ, па и он испадна.... свиркање

п.с и ние дома вчера голема%20насмевка, за првпат...  по желба на мај мадер, гласавме за александар.... големо%20гушкање
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 15:15
jas glasam za aleksandar i navivam za nego inaku mi se dopagja do sega se sto sum videla
Кон врв
Audiofil Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Мај.2006
Поени: 374
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Audiofil Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 15:20

Dokolku sakate da gledate 24 casa vo zivo prenos od kukata na satelitska programa eve vi gi parametrite:

Eutelsat Sesat W4 36 stepeni istok
12545
V
3333
2/3
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 16:04
убаво пее Александар не дека не..........
ама жирито мислам само го чека да стапне за оценување......
се некако им се извлекува...и воопшто што гледам се што се случува во куќата он е најмалку активен во се...
другиве секогаш си наоѓаат некоја занимација или игра

ама секако навивам за него [:D/]
Кон врв
doriangray Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Опсесивен компулсивец

Регистриран: 03.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1460
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doriangray Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 16:18
Originally posted by mrzla mrzla напиша:

убаво пее Александар не дека не..........
ама жирито мислам само го чека да стапне за оценување......
се некако им се извлекува...и воопшто што гледам се што се случува во куќата он е најмалку активен во се...
другиве секогаш си наоѓаат некоја занимација или игра

ама секако навивам за него [:D/]

Море не да го чека, жирито ја чека првата прилика да не биде изгласан од пубилка и да го седне кај номинираните... Можда пак ќе биде спасен, али прва можност го номинираат и жив ќе го изедат, лом ќе го напрааат, маста ќе му ја извадат за досега што им се извлекува.
А и не е кој знае што, да бидеме релани и објективни. Сепак понекогаш другите отпејуваат многу подобро од него.
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change.
And if you're talking about my life you're only wasting your own time!
Кон врв
defma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај defma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 20:13
Многу ми се допадна вчера кога Аднан втората строфа на песната Пратим те од Тоше ја испеја на македонски, се потрудил.
Кон врв
ana sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2008
Поени: 2278
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 20:26
Aleksandar e srcence navivam za nego
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 16:53
Originally posted by defma defma напиша:

Многу ми се допадна вчера кога Аднан втората строфа на песната Пратим те од Тоше ја испеја на македонски, се потрудил.

Da mozebi se potrudil,ama raka na srce realno ja unisti pesnata..napravi nekoja bleda pa ni kopija ne mozam da kazam..koga Aleksandar ja peese Pjesmo moja od Zdravko Colic site,mu rekoa deka ja spustil pesnata i deka ne ja ispeal taka kako Colic??Pa zar Adnan ja ispea isto kako Tose????i zar ne ja spusti???koga nekoj saka da gura nekogo vo souto togas,nikoj niso ne moze..a zirito toa go pravi so odredeni kandidati veruvajte..

Изменето од Eli - 10.Декември.2008 во 16:54
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 17:39
kojznae kolku se sramel adnan...
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 17:53
Аднан начисто ја упропасти песната од Тоше - направи да звучи како некој турбофолк хит, според мене и заслужи да биде номиниран заедно со Игор...
не дека Вукашин и Сајко беа добри, ниту пак Алекс се покажа - единствено Даниел вредеше - колку и да не го сакам, тоа му го признавам...
Немам фаворит и не гласам за никого, ама искрено, сакам Алекс да испадне, од проста причина што не го заслужува ова што му се случува - почнува да им оди на нерви на луѓето, ни крив, ни должен, ама и заради тоа што е нон стоп фаворит, како да не се труди веќе - а нема да победи, тоа е сигурно...исто така за тоа што велат дека некако како да не е вклучен во активностите таму - вклучен е, ама не е интересен затоа што не се кара, не вика, не пцуе - па затоа бил досаден - што не ќе им текне на луѓево?!

Изменето од Evenstar - 10.Декември.2008 во 17:56
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
polzavce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2008
Локација: Angola
Поени: 1325
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај polzavce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 18:11

Даниел е себично, самобендисано, несоцијално, идиотско, неблагодарно, егоистично, копиле........кое ги мрази сите освен себе............

Не одрекувам дека е паметен, дечкото е страшно интелигентен, но џабе му е кога интелигенцијата ја насочил во погрешен правец...........

А и пеењето не му е да паднеш во несвест.......мене воопшто не ми се допаѓа неговата боја на гласот........некако нема специфичност.обична е, секојдневна, за разлика од Вукашин или Аднан или Сајко или Соња.......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 32>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.