![]() |
|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 42> |
Автор | |
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne ni slucajno ako go sakam zosto da si ja rasipam vrskata
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
e pa toa ti e slab karakter...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anne ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
NIKAKO
|
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
![]() |
|
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Nema sansi
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Ne, bidejki mnogu go sakam i ne sakam da go povredam ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
A DALI PARTNEROT BI ME IZNEVERIL MENE?
Zavisi, ako zasluzi da bide izneveren
![]() Ali otkako ke go izneveram, definitivno go menuvam i odnosot sprema nego, oladuvam i zaminuvam od vrskata zasekogas
![]() |
|
DIJANA
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Би го изневериола такава ми е природата гледа, наоколу....
![]() ![]() широки зеници
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
не прво ке си расчистам со себе и со него.
знаеш како викаат не им го прави на другите она што не сакаш да ти го прават тебе ![]() Изменето од ACELERA - 25.Јануари.2007 во 13:13 |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Што знма ми се има десено да го изневерам иако 2 г сум со него и го сакам но и некоја изневера може да ми дијде добро
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
тогаш уствари свакаш колку го сакаш дечкото......
ти доага како освежување неверството но во исто време свакаш дека и старото е добро ако не и подобро у некои случаи (ми се има случено и мене ![]() |
|
![]() |
|
Абе не е страшно ако се направи и излет но ако го почитуваш и сакаш партнерот најубаво е тоа да се направи тајно и после да нема караници , раскинувања....
|
|
![]() |
|
хммм, што знам ако јас го изневерам и не му каќам тогаш можно е и тој да го правел истото и да си ќутел...такви работи зад грб
![]() сепак поубаво е чиста сметка, нели ![]() |
|
![]() |
|
Убаво е чиста сметка ама види сега го сакасш и идеш на пример на екск*рзија , на одмор, патување и сл и сега ако ти се укаже шанса нема да ја искористиш??
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
E MILA TOA ZAVISI OD NEGO
![]() ![]() |
|
DIJANA
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |