|
ФИФА СП (Мундијал) |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 38> |
Автор | |
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пукна и првата 7ка на светското првенство
Португалија - Сев.кореја 7:0 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Португалија расположена за голови
Португалија
- Северна Кореја 7:0 (1:0) Репрезентативците на Португалија ја наполнија до врв мрежата на
Северна Кореја во вториот меч од второто коло од групата "Г" одигран на
стадионот "Грин Поинт" во Кејп Таун. Со победата од 7:0 избраниците на
Карлос Квеирош значително ја подобрија гол разликата и дури во случај и
со пораз од Бразил во последното коло можат да обезбедат пласман во
осмина финалето, бидејќи тогаш на Брегот на Слоновата коска би и требала
победа со многу голови во дуелот со Северна Кореја. |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гонзалес му донесе победа на Чиле
Чиле
- Швајцарија 1:0 (0:0) Во првиот меч од 2. коло во групата Х, репрезентацијата на Чиле со
голот на Марк Гонзалес ја совлада Швајцарија со 1-0 на стадионот "Нелсон
Мендела беј" во Порт Елизабет и по два одиграни меча има максимален
скор од шест освоени бода, но и понатаму е многу далеку од пласман во
осмина финалето. |
|
|
|
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spanija-Honduras 2:0
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobar fudbal denes imase na 2 utakmici... Otpisanite portugalci i toa kako ja puknaa 7-ata na loto.... a i spancite bea super, samo realizacijata seuste im e slaba strana i pokraj strasniot sostav sto go nosat na ova svetsko prvenstvo...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Два гола на Виља за триумф на Шпанија
Шпанија - Хондурас 2:0 (1:0) Шпанците во првото полувреме постигнаа само еден гол и тоа по убавата соло акција на Давид Виља, а можеа барем уште три пати да ја затресат мрежата на противникот ако Торес и Виља беа малку повеќе концентрирани. Се чини дека европските шампиони со пола сили во целост го контролираа текот на играта, а Хондурас освен во последните неколку минути воглавно само статираше немоќен било што да промени. Одличниот Виља на почетокот на второто полувреме практично ја обезбеди победата за "фуријата", а нешто подоцна пропушти идеална шанса да оствари хет трик бидејќи промаши пенал. По тоа промашување темпото значително падна. Обидите на латиноамериканската селекција не беа ни малку опасни по голот на Касиљас, за што сведочи податокот дека за 90 минути не испратија ни еден шут во рамките од голот на Шпанија, а ни "фуријата" не форсираше премногу уште некој пат да ја затресе противничката мрежа. Видео од головите тука |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Англиска работа,очајот ги прави премногу суеверни и не знаат што зборат
Гулаб клетва виновен што Англија не победува Некои луѓе навистина не знаат како да губат, а Светското првенство во фудбал можеби е едно од оние места каде што можете да слушнете најразлични глупости за нечиј пораз. Таков е примерот со гулабот писмоносец кој според „информациите“ го „маѓепсал“ голот на Алжир, па Англија не можела да победи на мечот. Африканските надрилекари често користат птици за пренесување магии, па сега еден исцелител тврди дека гулабот кој стоел на мрежата за време на натпреварот бил испратен со цел да ја засили одбраната на Алжир. -Го следам светското првенство многу добро и го забележав гулабот. Таа птица беше таму во вечерно време кога птиците спијат. И таа не спиеше, истакнува шаманот Олга Моквена (59) која верува дека птицата го заштитувала голот на Алжир. Според Олга и Англичаните треба да го маѓепсаат својот гол, доколку сакаат да ја победат Словенија. Сепак, за волја на вистината можеби би било подобро и посигурно да ја подобрат фудбалската стратегија отколку да веруваат со магии. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
odlicen sajt za sledenje na prvenstvovo...
http://www.marca.com/deporte/futbol/mundial/sudafrica-2010/calendario-english.html |
|
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БРАВО ЗА ЈУЖНА АФРИКА води со 2-0
|
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo za Grcija, zagubi so 2:0... Da im se mnozat vakvi igri...
|
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od cetiri osminafinalisti zasega, niedna od Evropa...
Urugvaj, Argentina - J. Amerika Meksiko - S. Amerika J. Korea - Azija Od ostanatite, sigurni osminafinalisti se: Grupa E - Holandija Grupa G - Brazil Grupa H - Chile Изменето од Marko Polo 1 - 22.Јуни.2010 во 23:47 |
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
чиле не е сигурен финалист што тресеш глупости ако побди шпанија и швајцарија во последно коло со повеќе од еден гол разлика тогаш швајцарија и шпанија идат даље |
|
Marko Polo 1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jbg, vo pravo si...
|
|
ZOTE
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 627 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
германија за прв пат во историјата нема да се пласира во вотриот круг
колку се дрва германците, уопс турците црнците и пољаците кои играат за немачка хахаах |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |