|
Ве прашале ли што ви значат парите... |
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Автор | ||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А зошто не си се вратиш во времето кога трговијата била со размена на добра и услуги Па биди,луда исполни си го сонот ,само за тоа зборуваш,само тоа ти е во главата А тоа што ти е во главата ,тоа си..
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аа така ли? Каде сум зборела за тоа? Баш ме интересира.. Да можев да се вратам, ќе се вратев. Ама за жал не измислиле машина за патување низ времето.. Затоа што ми се гади од материјалисти, од луѓе на кои парите им се на прво место! Таквите денес те сакаат, утре не. Затоа што светот се наполни со нив, стапката на разводи е скокната до плафон, кражбите се веројатно на рекордно ниво, луѓе се убиваат поради пари. Барем среќна сум што сум кокошка, со празна глава и немам ни М од материјализам. А искрено мене ми изгледаш на оние што спаѓаат во категоријата gold diggers, затоа што парите ти се на прво место. Ги жалам тие што ти се хмм, пријатели можеби
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
G-gice od 36 god dolg jazik si pustila.
Ti mene ne me poznavas za da ti licam na nekoj. Jas sum tezok intelektualec i nemam namera da gubam vreme i da ti objasnuvam nekoj raboti po 3 pati. Mnogu se zamaras so mene,nemoj,nema pricina.
|
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...епа добро де,и духовникот некогаш бил материјалист...а материјалистот неможе да биде духовник...а двете под една капа неможат
...улицата е едносмерна но има место за секого |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во ред 39 годишна госпоѓице, тешка интелектуалка, супер мајка, без аргументи.. Јас си го кажав мислењето без да цитирам било кого, ти затоа што многу добро ме познаваш дојде и прва ме нарече празноглава кокошка. Кој кого следи?! Извини молим те, ова е јавен форум, а на темава се води јавна дебата. Ако ти немаш став, јас имам и знам зошто го имам и како таков го искажувам. А тебе ако не ти се допаѓа можеш слободно да го прескокнеш без да се мачиш да ме цитираш. Мислам дека понатамошна дискусија не е потребна, уживај во престојот и пази со кого ќе се закачиш тука, затоа што некои од тие што немаат модераторска/администраторска титула имаат многу подолг јазик. Пријатна вечееер!
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
:)))) od kade jas gospogica,nemoj te molam celosno si zbrkana:)))
|
||
outlook123
Сениор Maya Регистриран: 16.Октомври.2014 Статус: Офлајн Поени: 1633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
уауууууу ете што значат! отепувачка!
абре чоек, види си колку имаш на сметка, и кои ти се твои опции сега и овде?! - какво значење?! што ќе ти се приказни.. мислам филозофии.. Честит Велигден на сите Вас - кое ли му беше значењето ?? можеби раѓање на нова свест!? Изменето од outlook123 - 11.Април.2015 во 09:05 |
||
едно е - не се две
|
||
Внеси реплика | страница <1 131415 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |