![]() |
|
Кој тим го мразите најмногу? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 25> |
Автор | |
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
treba Roma i Inter da igraat megju sebe uste ednas
![]() ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
еве рома ќе игра со манчестер пак во ЛШ.да видиме како ќе поминат а искрено несакам да одат ман.....
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
ama na Gradski da igraat
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
koa spomna LSh nema sto da se zbori koa tuka e F.C.Barcelona ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
abe ovoj pat roma ke pobedi 7-1
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
доста море!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
тууу,... сите на манчестер сте му запнале
![]() |
|
![]() |
|
arsin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 258 |
tuka ke pisam inter zoso cela ekipa e so slepci
|
|
let the force be with you
|
|
![]() |
|
moj coek ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Lele mancester i milan se i najsakani i najmrazeni!!!hehe
Jas go mrazam mancester zosto se mnogu glupi.. |
|
![]() |
|
baba mulon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Go mrzam Milan i Inter,ustvari gi mrzam site italjanski klubovi
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
друже тргај тоа чудото и ја сум против милан
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |