Автор |
Тема Пребарувај Опции за темата
|
K7
Група
Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 65
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 21.Септември.2008 во 11:54 |
samo ne znam dali albancive znaat deka amerikancite gi koristat, a ne oni gi velicat bozem koj znae sto se. da tie gi podrzuvaat ama ne za dzabe ne se takvi amerikancite se im e isplanirano i od toa sto go pravat mora da imaat korist. tie ja podrzuvaat nezavisnosta na kosovo koja e najnormalna rabota(kako sto rekov sum za kosovo da bide nezavisno)ama imaat skrieni nameri.
ne znam dali znaete deka kosovo e bogato so rudi,a i ne e samo toa, sega koga ja imaat doverbata na albancite sto sakaat ke pravat na nego.toa e del od nivnata svetska politika.sto ne gi priznaat sega abhazija i juzna osetija i tie imaat isto pravo na nezavisnosta samouverenost kako i kosovo samo ne im odgovara.
sum i za nezavisnost i na abhazija i juzna osetija
i ako makedonija go priznae kosovo dobro bi bilo da gi priznae i niv.
Изменето од K7 - 25.Септември.2008 во 14:59
|
 |
МАРШАЛ
Сениор
ГРОБАР ДО ГРОБА
Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 21.Септември.2008 во 11:58 |
aman sta ...... pa ako treba , da ja priznaeme i ilirida
|
|
 |
Ilirosss
Група
Регистриран: 13.Септември.2008
Поени: 33
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 21.Септември.2008 во 12:46 |
K7 напиша:
samo ne znam dali albancive znaat deka amerikancite gi koristat, |
podobro da te koristi bogatas , nego nekoj kako rusija koi nemat ni parce leb za dusata.
i edno da znaete kosovo poveke nikogas pod srbija , sfatete deka sme drzava i deka nema sansi da ziveeme so krvopijcite srbi.
|
 |
Гостин
Гостин
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 21.Септември.2008 во 12:50 |
Немаат леб ама имаат кавијар  За крвопијци ех само да бевме тоа
Изменето од moira - 21.Септември.2008 во 13:57
|
 |
Pacifist
Сениор
Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 23.Септември.2008 во 21:20 |
K7 напиша:
mislam deka kosovo treba da e nezavisna drzava, toa e nejzino pravo koj nikoj ne moze da i go ospori (vo denesen svet bi trebalo taka da bide), toa bi bilo podobro i za srbite i za cel balkan
mislam deka namesto da se koncentriraat na kosovo, srbite treba da gledaat na svojot napredok i da go priznaat kosovo. ako ne go priznavaat samo kako prasanje na gordost srbite mnogu ke izgubat. sto ke im e koga nema da mozat da se spravat so albancite koi ke izrazuvaat nezadovolstvo i toa opravdano a toa znaci pogolemi problemi za srbija i nejzin zastoj vo razvojot....toa mislam deka ne go sakaat samo ne se svesni...gordosta im go mati umot.
|
a be sekogas sum rekol
novata generacija se poumni
gledaj go deckovo...samo 14 godini a veke ima stavovi za sekoja tema...
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
|
 |
AlbanianGirl
Сениор
Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 25.Септември.2008 во 21:02 |
17.Fevruari god.4876 Planeta Zemja
Landed on Earth: 08:37:10 GMT
Mission Objective: Eksploriranje na Planetata Zemja
Izveshtaj:
Za vtorpat Marsovci chekorat niz planetata Zemja.Prviot pat bilo dodeka vo zemjata seushte imashe zhivot 3.Septemvri 2468. No poradi opasnost od zaraza so “chovekoviot” primitivno-destruktiven virus, misijata se odvivashe vo totalna skrienost.
Deneska Planetata Zemja e Mrtva. Nema zhivot, kako posledica od zhestokite nuklearni vojuvanja.
Vo eden moment istrazhuvachite slushaat neshto. Nastanuva Tishina.
Explorers: Zar e mozhno seushte da postojat zhivi sushtestva be, vo ova “skapana zemja”?!
Chekajte.Povtorno se slusha neshto.
Vo megjuvreme glasot stanuva se povisok.
-Kooooso...Koosov...Koosovo...
Explorers: Se slusha neshto kako Kosovo.Shto znachi toa?
Control Center: Toa e edno parche zemja,za koe se ima proleano mnogu krv megju zemjacite.Pa duri I mozheme da kazheme deka toa bilo edna od glavnite prichini shto go predizvikalo Smrtta na Zemjata.No od kade doagja toa??!!!
Explorer 1: WTF.Oh no, no, no, this is not an opticall illusion. No one is going to believe this!
Control Center: What…what…what??? What the hell is happening? What’s wrong with you??
Explorer: They’re here under the surface.
Control Center: What’s there??
Explorer: Nekoi chudni sushtestva.
Pochnuva razgovorot so “posetitelite”.
Explorer: Koj ste vie?!!
Zemjakot br.1: Ko…so…voooo je S…rbi….jeee….(so poslednite sili gi izgovaraat ovie zborovi)
Zemjakot br.2: Shut up. Ko…sooo…voo e Aaaa…lba…nsko, I taka ke bide.
........
Marsovcite slushajki go razgovorot, pochnaa da im stanuva monotona konverzacijata koja ne vodeshe nikade.
Explorer: Slushajte me tuka, vie smrdlivi zemjaci. Kazhete koi ste, ili vo prav ve transformirav, za sekunda, razbravte li????
(i da, da, da , ne se zalazhuvajte deka toa bea nekoi "spirits" na drzhavnite funkcioneri koi ne najdoa mir vo drugiot svet.Tuku tie beaaaa.....tmm...trmmmm...)
Zemjakot br.1:ej,ej, bez nervoze molim te. Ja sam Delijo, a ovie se moive prijateli, Carevichu,I Miroslavichu.
Zemjakot br.2: ja sam “nema shto”,a ovie se moi prijateli Bachios,Milano4ever I Iliross. Ama ja zhiti sve ne znam nishto, sam bio u podrum.:D
(bidejki mi mrzi za ponatamoshna elaboracija na konverzacijata odviena megju zemjacite, ke skratam)
Sigurno I vie ste “amazed” kako e mozhno nekoj da go pobedi vremeto???
Ama chekajte, znaete li koja e tajnata za vechniot zhivot na ovie “vechni politichari”???
Pa, ovie diplomati sekoash koga se molele, mu se obratile na Bog so slednata molitva: “We have been great sinners. We do not deserve Heaven. Let us stay here.”
And God, decided da gi ostavi.Pa realni da bideme,ni Nemu ne mu trebaa be za nishto.
Marsovcite bea shokirani od faktot deka nekoj mozhe da prezhivee 3000 godini.
No toa shto najmnogu gi zachudi beshe toa shto nivnite glavi voopshto ne bea izmeneti.
Se rodija, zhiveeja I seushte zhiveat za eden “Ideal”.
Koj e Idealot, se prashuvate vie???
Iskreno ne znaeme.Koj mozhe da razbere nekoj, koj ni samiot sebesi ne se razbere.No edno e sigurno. Vistinata e “Negde Tamo”.(aj eve malku help:”Vistinata e na stranata na Albancite )
A Marsovcite?
Pa tie izbegaa od Planetata zemja, I nikogash ne se pojavija poveke.Bidejki razbraa deka nemashe nishto interesno shto da se otkriva. Zemjacite bea edni “prokleti sushtestva”.Shto podaleku od niv.Tolku Podobro.
p.s inspired od "Vekovnata-Dosadna Borba na Idividi Forumot" -od koja mi se smachi be veke)
I hope u had fun
Изменето од AlbanianGirl - 25.Септември.2008 во 21:50
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
 |
Гостин
Гостин
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 25.Септември.2008 во 21:09 |
Џабе си трошела интернет
Изменето од moira - 29.Септември.2008 во 21:04
|
 |
fiks
Администратор
ПРАВДОЉУБЕЦ
Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 25.Септември.2008 во 21:11 |
abe ushte so livadata kosovo se razpravate..ccccccc....
|
Само шлаг пена ќе бидеме. Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии.
|
 |
AlbanianGirl
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 25.Септември.2008 во 21:13 |
|
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
 |
МАРШАЛ
Сениор
ГРОБАР ДО ГРОБА
Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 25.Септември.2008 во 21:13 |
AlbanianGirl напиша:
17.Fevruari god.4876 Planeta Zemja
Landed on Earth: 08:37:10 GMT
Mission Objective: Eksploriranje na Planetata Zemja
Izveshtaj:
Za vtorpat Marsovci chekorat niz planetata Zemja.Prviot pat bilo dodeka vo zemjata seushte imashe zhivot 3.Septemvri 2468. No poradi opasnost od zaraza so “chovekoviot” primitivno-destruktiven virus, misijata se odvivashe vo totalna skrienost. Deneska Planetata Zemja e Mrtva. Nema zhivot, kako posledica od zhestokite nuklearni vojuvanja. Vo eden moment istrazhuvachite slushaat neshto. Nastanuva Tishina.
Explorers: Zar e mozhno seushte da postojat zhivi sushtestva be, vo ova “skapana zemja”?! Chekajte.Povtorno se slusha neshto. Vo megjuvreme glasot stanuva se povisok.
-Kooooso...Koosov...Koosovo...
Explorers: Se slusha neshto kako Kosovo.Shto znachi toa?
Control Center: Toa e edno parche zemja,za koe se ima proleano mnogu krv megju zemjacite.Pa duri I mozheme da kazheme deka toa bilo edna od glavnite prichini shto go predizvikalo Smrtta na Zemjata.No od kade doagja toa??!!!
Explorer 1: WTF.Oh no, no, no, this is not an opticall illusion. No one is going to believe this!
Control Center: What…what…what??? What the hell is happening? What’s wrong with you??
Explorer: They’re here under the surface.
Control Center: What’s there??
Explorer: Nekoi chudni sushtestva.
Pochnuva razgovorot so “posetitelite”.
Explorer: Koj ste vie?!!
Zemjakot br.1: Ko…so…voooo je S…rbi….jeee….(so poslednite sili gi izgovaraat ovie zborovi)
Zemjakot br.2: Shut up. Ko…sooo…voo e Aaaa…lba…nsko, I taka ke bide.
Explorer: A se izvinuvam koj ste vie, nikako ne mozham da ve razberam???
Control Center: Ej ej prashaj gi da ne e mozhebi nekoj od niv razbudeniot duh na Millosheviq, toj bil pretsedatel na Srbija???
Explorer: Milloshebich???
Zemjakot br.1:Miloshevich???, kad je toj?? kade?? ah, Millosheviq, Millosheviq. Herojot Moj.Ehhhh, toj “f**king” Hashki tribunal sve nevini lugje osudi.
Zemjakot br.2:Millosheviq??, samo ushte ednash spomni mi go toa ime, I te brisham od liceto na zemjata. gjavolot sam e toj.
Control Center:Pa togash mozhebi nekoj od niv e Ibrahim Rugova. Prviot pretsedatel na Kosovo. No I toj umre chekajki go konechnoto reshenie za Statusot na Negovata zemja.
Explorer: Ibrahim Rugova???
Zemjakot br.1: Kade…kade??? Where the f**k is he??? I’ll kill him with my own hands.Sve je tova negovo maslo.
Zemjakot br.2: Ibrahim Rugova. Neka e vechno slaven.eheeeeheeej golem mazh beshe toj.
Explorer: a be, ovie se ludi.Sve neshto brbljat, “marsovec” ne mozhe da gi razbere.
Control Center:hmmmm… da ne sluchajno megju niv e Hashim Tachi.Prviot premier na nezavisno Kosovo???!!!
Explorer: Hashim Tachi????
Zemjakot br.1: Hashim Tachkata??? Slushaj ti gadno-chudno sushtestvo.Da ne mi go spomnuvash ushte ednash toj terrorista. Zar I vie bre majkata, gi poddrzhuvate ovie divjaci Albanjerosi???Zarem ne beshe dosta shto taa Americhka-imbecilska zemja gi poddrzha, I ete kao zavrshivme???
Zemjakot br.2:Ej, srbinu, nemoj ti da mi go navreduvash Hashim. I vo idnina watch ur mouth, ok???!!
Marsovcite slushajki go razgovorot, pochnaa da im stanuva monotona konverzacijata koja ne vodeshe nikade.
Explorer: Slushajte me tuka, vie smrdlivi zemjaci. Kazhete koi ste, ili vo prav ve transformirav, za sekunda, razbravte li????
(i da, da, da , ne se zalazhuvajte deka toa bea nekoi "spirits" na drzhavnite funkcioneri koi ne najdoa mir vo drugiot svet.Tuku tie beaaaa.....tmm...trmmmm...)
Zemjakot br.1:ej,ej, bez nervoze molim te. Ja sam Delijo, a ovie se moive prijateli, Carevichu,I Miroslavichu.
Zemjakot br.2: ja sam “nema shto”,a ovie se moi prijateli Bachios,Milano4ever I Iliross. Ama ja zhiti sve ne znam nishto, sam bio u podrum.
(eheheheeeheee ete koi bea.Vechnite Borci na Idividi Forumot :D)
Zemjacite br.1: Ne, ne, toj lazhe, nie smo bilo u podrum. A toj pucashe po policiju, grabneshe tugjo zemje,praveshe golemo nepravde iz zemje.
Zemjacite br.2: braka srbi,vie to da lazhete ??!!. Ma vie bre ste palele, siluvale, masakrirale.
Zemjacite br.1: lagom, golemo lago je to. Ni ne smo radilo nishta. Ste vie tie divjaci shta doshle od Kavkaz.Nio samo sakamo nashe pravde, nishte druge.
(bidejki mi mrzi za ponatamoshna elaboracija na konverzacijata odviena megju zemjacite, ke skratam)
Sigurno I vie ste “amazed” kako e mozhno nekoj da go pobedi vremeto??? Ama chekajte, znaete li koja e tajnata za vechniot zhivot na ovie “vechni politichari”???
Pa, ovie diplomati sekoash koga se molele, mu se obratile na Bog so slednata molitva: “We have been great sinners. We do not deserve Heaven. Let us stay here.” And God, decided da gi ostavi.Pa ni Nemu ne mu trebaa za nishto.
Marsovcite bea shokirani od faktot deka nekoj mozhe da prezhivee 3000 godini. No toa shto najmnogu gi zachudi beshe toa shto nivnite glavi voopshto ne bea izmeneti. Se rodija, zhiveeja I seushte zhiveat za eden “Ideal”.
Koj e Idealot, se prashuvate vie??? Iskreno ne znaeme.No edno e sigurno. Vistinata e “Negde Tamo”.(aj eve malku help:”Vistinata e na stranata na Albancite )
A Marsovcite? Pa tie izbegaa od Planetata zemja, I nikogash ne se pojavija poveke.Bidejki razbraa deka nemashe nishto interesno shto da se otkriva. Zemjacite bea edni “prokleti sushtestva”.Shto podaleku od niv.Tolku Podobro.
p.s inspired od "Vekovnata-Dosadna Borba na Idividi Forumot" -od koja mi se smachi be veke)
I hope u had fun  |
|
|
 |
Zajcef
Сениор
TOTENKOPF
Регистриран: 16.Јануари.2008
Поени: 1252
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 25.Септември.2008 во 21:14 |
|
 |
BACHIOS
Сениор
Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 26.Септември.2008 во 14:21 |
miroslav_g8 напиша:
AlbanianGirl напиша:
17.Fevruari god.4876 Planeta Zemja Landed on Earth: 08:37:10 GMT Mission Objective: Eksploriranje na Planetata Zemja Izveshtaj: Za vtorpat Marsovci chekorat niz planetata Zemja.Prviot pat bilo dodeka vo zemjata seushte imashe zhivot 3.Septemvri 2468. No poradi opasnost od zaraza so “chovekoviot” primitivno-destruktiven virus, misijata se odvivashe vo totalna skrienost. Deneska Planetata Zemja e Mrtva. Nema zhivot, kako posledica od zhestokite nuklearni vojuvanja. Vo eden moment istrazhuvachite slushaat neshto. Nastanuva Tishina. Explorers: Zar e mozhno seushte da postojat zhivi sushtestva be, vo ova “skapana zemja”?! Chekajte.Povtorno se slusha neshto. Vo megjuvreme glasot stanuva se povisok. -Kooooso...Koosov...Koosovo... Explorers: Se slusha neshto kako Kosovo.Shto znachi toa? Control Center: Toa e edno parche zemja,za koe se ima proleano mnogu krv megju zemjacite.Pa duri I mozheme da kazheme deka toa bilo edna od glavnite prichini shto go predizvikalo Smrtta na Zemjata.No od kade doagja toa??!!! Explorer 1: WTF.Oh no, no, no, this is not an opticall illusion. No one is going to believe this! Control Center: What…what…what??? What the hell is happening? What’s wrong with you?? Explorer: They’re here under the surface. Control Center: What’s there?? Explorer: Nekoi chudni sushtestva. Pochnuva razgovorot so “posetitelite”. Explorer: Koj ste vie?!! Zemjakot br.1: Ko…so…voooo je S…rbi….jeee….(so poslednite sili gi izgovaraat ovie zborovi) Zemjakot br.2: Shut up. Ko…sooo…voo e Aaaa…lba…nsko, I taka ke bide. Explorer: A se izvinuvam koj ste vie, nikako ne mozham da ve razberam??? Control Center: Ej ej prashaj gi da ne e mozhebi nekoj od niv razbudeniot duh na Millosheviq, toj bil pretsedatel na Srbija??? Explorer: Milloshebich??? Zemjakot br.1:Miloshevich???, kad je toj?? kade?? ah, Millosheviq, Millosheviq. Herojot Moj.Ehhhh, toj “f**king” Hashki tribunal sve nevini lugje osudi. Zemjakot br.2:Millosheviq??, samo ushte ednash spomni mi go toa ime, I te brisham od liceto na zemjata. gjavolot sam e toj. Control Center:Pa togash mozhebi nekoj od niv e Ibrahim Rugova. Prviot pretsedatel na Kosovo. No I toj umre chekajki go konechnoto reshenie za Statusot na Negovata zemja. Explorer: Ibrahim Rugova??? Zemjakot br.1: Kade…kade??? Where the f**k is he??? I’ll kill him with my own hands.Sve je tova negovo maslo. Zemjakot br.2: Ibrahim Rugova. Neka e vechno slaven.eheeeeheeej golem mazh beshe toj. Explorer: a be, ovie se ludi.Sve neshto brbljat, “marsovec” ne mozhe da gi razbere. Control Center:hmmmm… da ne sluchajno megju niv e Hashim Tachi.Prviot premier na nezavisno Kosovo???!!! Explorer: Hashim Tachi???? Zemjakot br.1: Hashim Tachkata??? Slushaj ti gadno-chudno sushtestvo.Da ne mi go spomnuvash ushte ednash toj terrorista. Zar I vie bre majkata, gi poddrzhuvate ovie divjaci Albanjerosi???Zarem ne beshe dosta shto taa Americhka-imbecilska zemja gi poddrzha, I ete kao zavrshivme??? Zemjakot br.2:Ej, srbinu, nemoj ti da mi go navreduvash Hashim. I vo idnina watch ur mouth, ok???!! Marsovcite slushajki go razgovorot, pochnaa da im stanuva monotona konverzacijata koja ne vodeshe nikade. Explorer: Slushajte me tuka, vie smrdlivi zemjaci. Kazhete koi ste, ili vo prav ve transformirav, za sekunda, razbravte li???? (i da, da, da , ne se zalazhuvajte deka toa bea nekoi "spirits" na drzhavnite funkcioneri koi ne najdoa mir vo drugiot svet.Tuku tie beaaaa.....tmm...trmmmm...) Zemjakot br.1:ej,ej, bez nervoze molim te. Ja sam Delijo, a ovie se moive prijateli, Carevichu,I Miroslavichu. Zemjakot br.2: ja sam “nema shto”,a ovie se moi prijateli Bachios,Milano4ever I Iliross. Ama ja zhiti sve ne znam nishto, sam bio u podrum. (eheheheeeheee ete koi bea.Vechnite Borci na Idividi Forumot :D) Zemjacite br.1: Ne, ne, toj lazhe, nie smo bilo u podrum. A toj pucashe po policiju, grabneshe tugjo zemje,praveshe golemo nepravde iz zemje. Zemjacite br.2: braka srbi,vie to da lazhete ??!!. Ma vie bre ste palele, siluvale, masakrirale. Zemjacite br.1: lagom, golemo lago je to. Ni ne smo radilo nishta. Ste vie tie divjaci shta doshle od Kavkaz.Nio samo sakamo nashe pravde, nishte druge. (bidejki mi mrzi za ponatamoshna elaboracija na konverzacijata odviena megju zemjacite, ke skratam) Sigurno I vie ste “amazed” kako e mozhno nekoj da go pobedi vremeto??? Ama chekajte, znaete li koja e tajnata za vechniot zhivot na ovie “vechni politichari”??? Pa, ovie diplomati sekoash koga se molele, mu se obratile na Bog so slednata molitva: “We have been great sinners. We do not deserve Heaven. Let us stay here.” And God, decided da gi ostavi.Pa ni Nemu ne mu trebaa za nishto. Marsovcite bea shokirani od faktot deka nekoj mozhe da prezhivee 3000 godini. No toa shto najmnogu gi zachudi beshe toa shto nivnite glavi voopshto ne bea izmeneti. Se rodija, zhiveeja I seushte zhiveat za eden “Ideal”. Koj e Idealot, se prashuvate vie??? Iskreno ne znaeme.No edno e sigurno. Vistinata e “Negde Tamo”.(aj eve malku help:”Vistinata e na stranata na Albancite ) A Marsovcite? Pa tie izbegaa od Planetata zemja, I nikogash ne se pojavija poveke.Bidejki razbraa deka nemashe nishto interesno shto da se otkriva. Zemjacite bea edni “prokleti sushtestva”.Shto podaleku od niv.Tolku Podobro. p.s inspired od "Vekovnata-Dosadna Borba na Idividi Forumot" -od koja mi se smachi be veke) I hope u had fun  |
|  . fala sto me spomna, a deka e vecna borba, pa ziti se vo ,,politika,, sme , ako ne sakame vaka aj da odime vo ,,vera,, ili filzofija ili ,,ne znam sta,, nekade kade ima temi sto ke se pofalime megju sebe i ke delime komplimenti, pa joj koliko si dobar-.. fala. fala ali ti si bolji. Bravo za kreacijata ( gledam deka e originalna) ne borba ke ima neli zatoa sme tuka
|
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
 |
AlbanianGirl
Сениор
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 26.Септември.2008 во 15:36 |
BACHIOS напиша:
. fala sto me spomna, a deka e vecna borba, pa ziti se vo ,,politika,, sme , ako ne sakame vaka aj da odime vo ,,vera,, ili filzofija ili ,,ne znam sta,, nekade kade ima temi sto ke se pofalime megju sebe i ke delime komplimenti, pa joj koliko si dobar-.. fala. fala ali ti si bolji. Bravo za kreacijata ( gledam deka e originalna) ne borba ke ima neli zatoa sme tuka |
i agree with u...but  borbata sho se vodi tuka e "ala ulicharska"...thats why e primitivna i dosadna...
|
|
 |
Гостин
Гостин
|
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Цитирај Одговор
Испратена: 26.Септември.2008 во 18:41 |
Да беше во 4 очи ќе беше уличарска и ќе завршеше одамна
|
 |