![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 142143144145146 155> |
Автор | ||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
MOIRA DAJ USTE EDNAS BANIRAJ ME, BAREM DA NE SE RECIT DEKA DELIJASKOPJE ME SPASI
![]() |
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ova so HRISTIJANSTVOTO tesko te pogodi ..... medjutoa , za tebe navistina nema spas ... pa duri ni delija
![]() |
||
![]() |
||
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
|
ooo covece jas site veri gi postovam ne sum kako tebe,
a i ti vardi se, nemoj tolku pameten da se prajs ![]() Изменето од Polaris - 19.Септември.2008 во 21:01 |
||
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
ti se obiduvas da mi se zakanis nesto ?????
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Ako prodolzhite so ovakov ton i so offtoprici i megjusebni raspravii temata odi pod kluch!
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
|
ne mesajte politika i vera
barem ednas ne pravete go toa
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Kade sto nema politicka kultura, ovie zborovi ne vazi za sekomu
![]() Srbomanite sekogas go pravat toa, abe ako treba ke puknet i pak ke spomnat nesto za verata, tuka se pokazuva deka nemat nikakva politicka kultura...
|
||
|
||
![]() |
||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|
Ke razgovarate na temava ili da ja zatvoram?!!!
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
|
temava bi trebalo da ja zatvoris togas koga ke se priznae nezavisnosta na kosovo od makedonija
makedonija ke ja priznae nezavisnosta na kosovo na 23 septemri
u 24 septemvri ke se zalat ovie od forumot ...ke gi gledame kako ke se zalat pa na 26 septemvri bi ti preporacal da ja zatvoris ovaa tema Изменето од nema sto - 19.Септември.2008 во 21:32 |
||
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
grcija veke gi priznala pasosite na Republika Kosovo
uste malku i ke ja priznae i nezavisnosta
ova ke bide tezok udar za srbija
|
||
||
![]() |
||
cro ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2008 Локација: Albania Статус: Офлајн Поени: 77 |
|
te molam nemoj da mi ja zatvoris temata,barem pricekaj Makedonija da ja priznae nezavisnosta, a sto se odnesuva na nekoi srbomani neka komentirat po srpskite forumi koga Srbija ce ja priznae nezavisnosta. Fala na razbiranjeto |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
a be,...kaj mi e"porakata"?!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 142143144145146 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |