IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 140141142143144 155>
Автор
Порака
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Статус: Офлајн
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 18:27
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

definitivno ne treniras i sto e uste posigurno , alis turcin si голема%20насмевка .... ti veruvam , ne mora da se dokazuvas .... povece .....

Kazav veke sto mislam za vasголема%20насмевка

Abe da te prasam nesto??? da igrat naprimer fudbal Makedonija i Srbija za kogo ke navivasзбунетост

Изменето од Polaris - 19.Септември.2008 во 18:29
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 18:27
Originally posted by Polaris Polaris напиша:

Koga ke se priznae nezavisnosta na Kosovo od strana na Makedonija, togas miroslav_g8, DelijaSkopje i Carevic nema da vlezat poveke na forumovголема%20насмевка

nema kaj da idat
no odsega znam kakvi komentari ke pisuvat
"Na makedonija mu se blizat crni denovi"-miroslav
"Nasive politicari se katastrofa,tie se prodadeni dusi"-DelijaSkopje
"Ke se pravat pisman za ovaa ovaa greska"-Carevic
za ova moze da se oblozam so koj bilo
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 18:29
Originally posted by nema sto nema sto напиша:

Koga ke se priznae nezavisnosta na Kosovo od strana na Makedonija, togas miroslav_g8, DelijaSkopje i Carevic nema da vlezat poveke na forumovголема%20насмевка

nema kaj da idat
no odsega znam kakvi komentari ke pisuvat
"Na makedonija mu se blizat crni denovi"-miroslav
"Nasive politicari se katastrofa,tie se prodadeni dusi"-DelijaSkopje
"Ke se pravat pisman za ovaa ovaa greska"-Carevic
za ova moze da se oblozam so koj bilo

аплауз odlicna analiza, taka ke velat 100%
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 18:29
eve veke delija skopje pocna
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 18:29
na Makedonija crnite denovi odamna mu se dojdeni ....
od denot koga pristignavte kako hijeni zad osmanliskata vojska голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 18:30
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

se blizi 23-24 septemvri-denot za koj jas sum rekol deka R.M. ke ja priznae Republika Kosovo

А бе и да го признае, па што??? Ако оваа наша влада е корумпирана и ако подржува терористи така и ќе и се врати... Мило за драго... Важно е дека јас во душата моја никогаш нема да ве признаам, а тоа е за мене најважно... Не ми е битно ако еден Грујо ве признае и потпише некое ливче заедно со терористот Хашим Тачи... Ако тоа се случи воопшто нема да ми биде битно и цела Македонија да си ја земете, око нема да ми трепне... Дури и ќе се смејам ако нешто такво ја задеси Македонија...
КОЈ НА ДРУГ МУ КОПА ЈАМА, САМ ВО НЕА ЌЕ ПАДНЕ...
more znam deka ke vi bide krivo ama nema sto da vi pravime
ke se ucite da ziveete so novata realnost
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 18:30

se blizi 23-24 septemvri-denot za koj jas sum rekol deka R.M. ke ja priznae Republika Kosovo

А бе и да го признае, па што??? Ако оваа наша влада е корумпирана и ако подржува терористи така и ќе и се врати... Мило за драго... Важно е дека јас во душата моја никогаш нема да ве признаам, а тоа е за мене најважно... Не ми е битно ако еден Грујо ве признае и потпише некое ливче заедно со терористот Хашим Тачи... Ако тоа се случи воопшто нема да ми биде битно и цела Македонија да си ја земете, око нема да ми трепне... Дури и ќе се смејам ако нешто такво ја задеси Македонија...
КОЈ НА ДРУГ МУ КОПА ЈАМА, САМ ВО НЕА ЌЕ ПАДНЕ...

Наша воља наша снага никад неће бити срушена
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 18:31
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

na Makedonija crnite denovi odamna mu se dojdeni ....
od denot koga pristignavte kako hijeni zad osmanliskata vojska голема%20насмевка
pocna so ulogata na zrtva
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 18:34
ne be ... zrtvi ste vie .... obespraveni i placipicki ..... голема%20насмевка
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 18:35

Реалност...???   Тоа што го потпишува Грујо ни на мал прст не го ставам... Како што ти реков мене ми е важно дека ЈАС НЕМА ДА ВЕ ПРИЗНААМ НИКОГАШ...!!!   
Види... Можеби и е подобро Груевски да ве признае... А знаете зошто...???   Така народот повеќе ќе се зближи со СВОИТЕ БРАЌА СРБИ...!!! Ако е сега одалечен, да знаете дека тогаш маката ќе ги зближи како никогаш до сега...!!!
А ЈАС НЕМА ДА СЕ МОЛАМ ЗА МАКЕДОНИЈА, НАПРОТИВ ЌЕ ПОСАКУВАМ И ТУКА ТАКВО НЕШТО ДА СЕ СЛУЧИ...

З А   И Н А Т !!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 18:37

leleeeee edvaj cekam da se bunat i ungarcite vo Srbija, za da stanat Belgradksi Pasalik...големо%20гушкање

Изменето од Polaris - 19.Септември.2008 во 18:38
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 18:39

leleeeee edvaj cekam da se bunat i ungarcite vo Srbija, za da stanat Belgradksi Pasalik...големо%20гушкање

Изменето од moira - 19.Септември.2008 во 20:59
Кон врв
milano4ever Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Септември.2008
Поени: 40
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај milano4ever Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 18:46

Реалност...???   Тоа што го потпишува Грујо ни на мал прст не го ставам... Како што ти реков мене ми е важно дека ЈАС НЕМА ДА ВЕ ПРИЗНААМ НИКОГАШ...!!!   
Види... Можеби и е подобро Груевски да ве признае... А знаете зошто...???   Така народот повеќе ќе се зближи со СВОИТЕ БРАЌА СРБИ...!!! Ако е сега одалечен, да знаете дека тогаш маката ќе ги зближи како никогаш до сега...!!!
А ЈАС НЕМА ДА СЕ МОЛАМ ЗА МАКЕДОНИЈА, НАПРОТИВ ЌЕ ПОСАКУВАМ И ТУКА ТАКВО НЕШТО ДА СЕ СЛУЧИ...

З А   И Н А Т !!!!
pa koj si ti da ne priznaes ..  

Изменето од moira - 19.Септември.2008 во 20:58
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 18:53

ЉЕЉЕЕЕ!!!   одвај чекам Кyрдите да дојдат до Анкара, па да станете ИСТАМБУЛСКИ ПАШАЛАК...!!!      

Изменето од moira - 19.Септември.2008 во 20:58
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 140141142143144 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.