![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 139140141142143 155> |
Автор | |
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Да не си ти никогаш немаше да слушнеме за некои вакви квази држави.... хехехехехе!!! ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
covekot e ziva geografija ..... gi znae nepoznatite ... pleminja
![]() |
|
![]() |
|
Pacifist ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
se blizi 23-24 septemvri-denot za koj jas sum rekol deka R.M. ke ja priznae Republika Kosovo
|
|
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
eve go vidovitiot
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
ke se slusame n krajot na ovoj mesec
|
|
|
![]() |
|
smenet mi e brojot ... da ti pisam nov ?
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ke si pisuvame na forumot
sekogas koga ke vlezam znam deka si tuka
|
|
|
![]() |
|
a da napisam ? za sekoj slucaj ?
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
a be tuka si ti
nema potreba
ili mozebi ke zemes godisen odmor ?
|
|
|
![]() |
|
ne ... odmor ne mi e potreben .... vekje ti kazav i zosto
![]() |
|
![]() |
|
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Koga ke se priznae nezavisnosta na Kosovo od strana na Makedonija, togas miroslav_g8, DelijaSkopje i Carevic nema da vlezat poveke na forumov Изменето од Polaris - 19.Септември.2008 во 18:23 |
|
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Ако се признае октажувам државјанство одма, али од форумов не си идам
![]() |
|
![]() |
|
definitivno ne treniras i sto e uste posigurno , alis turcin si
![]() |
|
![]() |
|
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
А бе и да го признае, па што??? Ако оваа наша влада е корумпирана и ако подржува терористи така и ќе и се врати... Мило за драго... Важно е дека јас во душата моја никогаш нема да ве признаам, а тоа е за мене најважно... Не ми е битно ако еден Грујо ве признае и потпише некое ливче заедно со терористот Хашим Тачи... Ако тоа се случи воопшто нема да ми биде битно и цела Македонија да си ја земете, око нема да ми трепне... Дури и ќе се смејам ако нешто такво ја задеси Македонија... КОЈ НА ДРУГ МУ КОПА ЈАМА, САМ ВО НЕА ЌЕ ПАДНЕ... Изменето од DelijaSkopje - 19.Септември.2008 во 18:27 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 139140141142143 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |