![]() |
|
Признавање на Косово |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 138139140141142 155> |
Автор | |
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e taka miki,abe ne se sekiraj i nie koga togash dokolku vo megu vreme ne se sluci neshto kako eskalacija na situacijata tamo vo i okolu livadata,ke im udrime eden mur vo MNR kako akt na dobro sosedski odnosi priznavanje na livada,iako tie ne sakaat da ni ja vidat senkata,isto kako ovdeshnive nivni etnicki braka koi se edni od najgolemite licemeri na planetava zemja,ako ima zivot nekade vo vselenata i niv gi imaat zafrknato....
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ma jok ... nema ni da psotoi kako livada dodeka nie se resime da e priznaeme kako takva
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
abe miki taa kako livada ke si postoi se dodeka nekoj ne ja izora i pretvori vo obrabotlivo zemjishte,arno ama selanite koi ja rabotele livadata nemo tuku taka od ednash da gi pretvorish vo farmeri,koi si ja gledaat samo svojata rabota od koj ziveat i nikogo ne go cepkaat
to ti e isto ko dve zeni shto sedat vo dvor i samo praat intrigi za tretata komshika koja ne gi druzela ama ic i koja si ja gledala samo svojta familija i prajla rucek sekogash za libeto...dodeka ovie dvete poracuvale sendvici i pici sekoj den..ama i na niv ke im doshol umot ama docna ke bilo,gi izbrkale mazite od doma,oti fatile hemoroidi od zapekot koj trael dolgo vreme.... taka i so ovie od livadava,ko ke im go svrtat grbot site i ke sfatat so koe lajno imale rabota,mnogu docna ke im bide.. |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Ne mi se veruva deka uste se zamarate so Kosovo ,kako da e najvazna tema.
Jas veke i go zaboraviv, edinstveno RUSITE me podsetija na toa sto moze da se sluci koga edna DOMINO plocka ke padne. Trebase umnite glavi od zapadna Evropa malce poveke da razmislat. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ne be kultuzin ama ic ne mi e gajle za taa livada kosovo shto se vika..samo onaka,kako nikako...tuku vo pravo si ,aj koj gi trkalat,samo na miki mu napomnuvav shto se i koj e zad niv..aj turi im pepel....neka se nosat vo 3pm
|
|
|
![]() |
|
oon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
ШЕФОТ НА СРПСКАТА ДИПЛОМАТИЈА ЌЕ ПОБАРА ПОДДРШКА ОД АРАПСКИТЕ ЗЕМЈИ ПРОТИВ ПРИЗНАВАЊЕТО НА КОСОВО
Српскиот министер за надворешни работи Вук Јеремиќ денеска на министерскиот Совет на Арапската лига чиј домакин е шефот на египетската дипломатија Ахмед Гајт, ќе побара поддршка за иницијативата на Србија, Меѓународниот суд да се произнесе за законитоста на прогласувањето независност на Косово, јавија српските медиуми. По средбата со Гајт синоќа во Каиро Јеремиќ изјави дека Египет е против признавањето на Косово. Српскиот министер за надворешни работи додаде дека има информации оти некои арапски држави се подготвуваат да го признаат Косово и дека поради тоа тој се наоѓа во посета на Египет. http://www.sitel.com.mk/?ItemID=8EB687B5AD5BA34ABD304B258349BD05 |
|
![]() |
|
DelijaSkopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Само оние малку Арапски земји кои клекнуваат на колена и се спремни за пушење кога ќе дојде Аериканецот кај нив, само тие може да го признаат Косово и Метохија...
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Ќе им снема нафта па ќе отпризнаат
![]() |
|
![]() |
|
Epirot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Мај.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 157 |
Ајде нека е со среќа се множат државите кој ја признаваат независноста на Косово,еве денеска и Republik of Samoa ја прзна независната држава Косова,па се вброи меѓу 47 држави. Ајрлија нека е, по се изгледа Репиблика Македонија и Црна Гора околу 23/24 Септември ке ја признаат па ке станат 48 и 49 држава. ![]() ![]() |
|
„Едно дете кое спие Расте,ама еден народ кој спие Умира„
Ismajl Qemajli |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Тешко. Многу тешко. Може и никогаш.
![]() ![]() ![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
oon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Грција ги призна косовските пасоши Владата на Грција реши да ги признае пасошите на Косово и да издава визи во грчката Канцеларија во Приштина, изјави денеска шефот на оваа канцеларија Димитрис Москопулос. Москопулос, по состанокот со премиерот на Косово Хашим Тачи, изјави дека косовскиот премиер ги запознал со одлуката на грчката Влада да ги признае пасошите на Косово, иако Грција се уште не ја признала независноста на Косово.19.09.2008 14:04 http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=97836 |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
republika samoa
![]() |
|
![]() |
|
Polaris ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Uste malce i Grcija ke ja priznae nezavisnosta na Kosovo, a Makedonija se uste ne
![]() |
|
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
|
![]() |
|
pametnite 3 pati merat a ednas secat .... a budalite kako budali ... se zaletuvaat medju prvite da pokazat kolku se budali
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 138139140141142 155> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |