IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 138139140141142 155>
Автор
Порака
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 13:45
e taka miki,abe ne se sekiraj i nie koga togash dokolku vo megu vreme ne se sluci neshto kako eskalacija na situacijata tamo vo i okolu livadata,ke im udrime eden mur vo MNR kako akt na dobro sosedski odnosi priznavanje na livada,iako tie ne sakaat da ni ja vidat senkata,isto kako ovdeshnive nivni etnicki braka koi se edni od najgolemite licemeri na planetava zemja,ako ima zivot nekade vo vselenata i niv gi imaat zafrknato....
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 13:46
ma jok ... nema ni da psotoi kako livada dodeka nie se resime da e priznaeme kako takva голема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 13:58
abe miki taa kako livada ke si postoi se dodeka nekoj ne ja izora i pretvori vo obrabotlivo zemjishte,arno ama selanite koi ja rabotele livadata nemo tuku taka od ednash da gi pretvorish vo farmeri,koi si ja gledaat samo svojata rabota od koj ziveat i nikogo ne go cepkaat
to ti e isto ko dve zeni shto sedat vo dvor i samo praat intrigi za tretata komshika koja ne gi druzela ama ic i koja si ja gledala samo svojta familija i prajla rucek sekogash za libeto...dodeka ovie dvete poracuvale sendvici i pici sekoj den..ama i na niv ke im doshol umot
ama docna ke bilo,gi izbrkale mazite od doma,oti fatile hemoroidi od zapekot koj trael dolgo vreme....
taka i so ovie od livadava,ko ke im go svrtat grbot site i ke sfatat so koe lajno imale rabota,mnogu docna ke im bide..
неколку жолти ракии.

Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 14:17
Ne mi se veruva deka uste se zamarate so Kosovo ,kako da e najvazna tema.
Jas veke i go zaboraviv, edinstveno RUSITE me podsetija na toa sto moze da se sluci koga edna DOMINO plocka ke padne.
Trebase umnite glavi od zapadna Evropa malce poveke da razmislat.
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 14:21
ne be kultuzin ama ic ne mi e gajle za taa livada kosovo shto se vika..samo onaka,kako nikako...tuku vo pravo si ,aj koj gi trkalat,samo na miki mu napomnuvav shto se i koj e zad niv..aj turi im pepel....neka se nosat vo 3pm
неколку жолти ракии.

Кон врв
oon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 397
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 15:29
ШЕФОТ НА СРПСКАТА ДИПЛОМАТИЈА ЌЕ ПОБАРА ПОДДРШКА ОД АРАПСКИТЕ ЗЕМЈИ ПРОТИВ ПРИЗНАВАЊЕТО НА КОСОВО

Српскиот министер за надворешни работи Вук Јеремиќ денеска на министерскиот Совет на Арапската лига чиј домакин е шефот на египетската дипломатија Ахмед Гајт, ќе побара поддршка за иницијативата на Србија, Меѓународниот суд да се произнесе за законитоста на прогласувањето независност на Косово, јавија српските медиуми.

По средбата со Гајт синоќа во Каиро Јеремиќ изјави дека Египет е против признавањето на Косово.

Српскиот министер за надворешни работи додаде дека има информации оти некои арапски држави се подготвуваат да го признаат Косово и дека поради тоа тој се наоѓа во посета на Египет.

http://www.sitel.com.mk/?ItemID=8EB687B5AD5BA34ABD304B258349BD05
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 17:08
Само оние малку Арапски земји кои клекнуваат на колена и се спремни за пушење кога ќе дојде Аериканецот кај нив, само тие може да го признаат Косово и Метохија...   
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Септември.2008 во 17:13
Ќе им снема нафта па ќе отпризнаат
Кон врв
Epirot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Мај.2007
Локација: Germany
Поени: 157
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Epirot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 21:05

Ајде нека е со среќа се множат државите кој ја признаваат независноста на Косово,еве денеска и Republik of Samoa ја прзна независната држава Косова,па се вброи меѓу 47 држави.

Ајрлија нека е, по се изгледа  Репиблика Македонија и Црна Гора околу 23/24 Септември ке ја признаат па ке станат 48 и 49 држава.големо%20гушкањенамигнување 
„Едно дете кое спие Расте,ама еден народ кој спие Умира„
Ismajl Qemajli
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2008 во 22:57
Тешко. Многу тешко. Може и никогаш.голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка Народот е во прашање, а не политичарите.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
oon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Поени: 397
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 15:24

Грција ги призна косовските пасоши

Владата на Грција реши да ги признае пасошите на Косово и да издава визи во грчката Канцеларија во Приштина, изјави денеска шефот на оваа канцеларија Димитрис Москопулос.

Москопулос, по состанокот со премиерот на Косово Хашим Тачи, изјави дека косовскиот премиер ги запознал со одлуката на грчката Влада да ги признае пасошите на Косово, иако Грција се уште не ја признала независноста на Косово.19.09.2008 14:04

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=97836

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 15:30
Originally posted by Epirot Epirot напиша:

Ајде нека е со среќа се множат државите кој ја признаваат независноста на Косово,еве денеска и Republik of Samoa ја прзна независната држава Косова,па се вброи меѓу 47 држави.

Ајрлија нека е, по се изгледа  Репиблика Македонија и Црна Гора околу 23/24 Септември ке ја признаат па ке станат 48 и 49 држава.големо%20гушкањенамигнување 

republika samoa смеење .... toa bese predgradie na Meksiko siti ???????
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 15:32
Originally posted by oon oon напиша:

Грција ги призна косовските пасоши

Владата на Грција реши да ги признае пасошите на Косово и да издава визи во грчката Канцеларија во Приштина, изјави денеска шефот на оваа канцеларија Димитрис Москопулос.

Москопулос, по состанокот со премиерот на Косово Хашим Тачи, изјави дека косовскиот премиер ги запознал со одлуката на грчката Влада да ги признае пасошите на Косово, иако Грција се уште не ја признала независноста на Косово.19.09.2008 14:04

http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=97836

Uste malce i  Grcija ke ja priznae nezavisnosta na Kosovo, a Makedonija se uste neзбунетост
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2008 во 15:33
pametnite 3 pati merat a ednas secat .... a budalite kako budali ... se zaletuvaat medju prvite da pokazat kolku se budali голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 138139140141142 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.