|
Дали жените заслужуваат ќотек? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 31> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никој на овој свет не заслужува ќотек, та машко било та женско. Мене некој, макар и посилен, се обиде да ме удри - се бранам себеси! Веројатно ми се здосадило веќе од насилство и некој да ме понижува.
Изменето од ekszi88 - 05.Април.2011 во 12:21 |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovoj zbir na zborovi ne go prifakam ni kako rechenica a kamoli takvo neshto vo vistinski realni situacii kolku i da bidat problematichni nasilstvoto ne nosi nishto dobro nitu ja menuva sostojbata za se ima reshenie ., taka da edno kategorichno golemo ne za bilo koja forma na semejno nasilstvo., ima drugi nachini isreddstva za reshavanje na problemite
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zenite ako zasluzuvaat cotek togas mazite zasluzuvaat bakaroksid za ishrana.a se dobiva koga parce bakarna zica ke ja ostavete na vlazno da zargdza.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има бре секакви лишки, едноставно некогаш не можиш да се собериш и раката сама ти се крева... Ама ако тогаш истрпиш провокација... епа ете го мајсторот... тоа е тоа...
само, треба малце да ти работи мозокот порано, да си тестираш некое време за да знаеш што носиш дома. Многу лесна работа е бакароксид, чотек, развод и разни срања во кои страдаат само ДЕЦАТА во семејството. |
|
boli dlaboko
Нов член Регистриран: 17.Мај.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E da dali zenite zasluzuvaat kotek?.....
Jas sum zena...devojka, sakam nekogo najmnogu ama nevidena ljubov, iskrenost, pomos, doverba, i taman mislis se e kako vo bajka doaga toj-alkohol bez merka posle nekoja proslava\. A jas vo sopstven stan mislam ke me gusne, doaga me navreduva, vraka minato nanazad za 10 godini... svakam toj mene kako da me sledel celo vreme kako da me demnel a zaedno sme samo 4 god. Lele uzas pshihicko nasilstvo, a nemie maz tuku decko. Ama se trpi nekako se do toj mig, me vlece od krevet, me korne za kosa, sednuva vrz mene me udira so samari, boksovi, me pluka vo lice i so skubewel, kasanje i vlecenje me nosi vo druga soba a jas ..... neznam me boli veke nekoe vreme... go vidov gavolot, veruvajte angel za site nema nieden zbor za nego a vo toj mig gavol. Sakase da mi pravi modrici, da me tepa do smrt,se mislev kako da izbegam kako da stignam do kluc od kola, do nesto da oblecam da begam..... ama cela vo strav i treperenje srceto nikogas ne mi cukalo tolku mnogu nikogas. Niz misli mi odese sto ke recat komsiite ke viknat policija, ah da slusnev jas ili da slusnam ke vikam odma. Ama nisto resiv da zaspie pa ke mislam, ama 2 saati me ubi psihicki tormozenje i so sekoj zbor me plukase. Sto da kazam .....na nikogo ne go kazav ova ako go znaat moite ke,,,.....neznam, negovite isto. A toj utredenta kako nisto da nebilo mi vika zosto si tazna, A jas skresena kako staklo na mislion parcinja, Da te udri toj na koj sto se dadov na sekakov nacin, ima samo Gospod toj neka sudi.. Ama me boli, me boli sto i mene mi se sluci toa.... a da go gledav i mojot tatko kako ja tepa mojata majka, plac, solzi, krv....eh sto se moze da nosi so sebe edno covecko srce, dusa i tie oci ah..... |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жално
Раскини му су време да не биде касно потоа,ќе ти се повторува истото секогаш кога ќе биде под дејство на алкохол. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fiks ..bravo momcino
|
|
vivi
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo continuirani sostojbi ., dali voopshto nekoj zasluzhuva<> ne
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mil mil mil
|
|
vivi
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никој не заслужува да биде тепан(добро сега некои говеда заслужуваат да ги прекршиш од ќотек и ич жал да не ти е) ни животните тоа не го заслужуваат,а камо ли една жена да трпи говедо од маж во домот.
Што знам,нека не ми замерат припадничките на понежниот пол кои биле и се уште се жртви на семејно насилство да го речам,но понекогаш и самите жени се виновни за тоа од причина што двете очи не ги отвориле широко и согледале ситуација предходно а имале можност за тоа. Не верувам дека денес се уште и се наметнува на една жена да нема избор на партнер,така да очи широко отворени и оценувајте,бадијала се жалбите потоа,се руши структурата на една душа после такво малтретирање,а и да заврши малтретирањето на крај и да се појави најнежниот маж што постои лузните ќе си останат. Гаранција некоја мислам дека нема,како за едните така за другите,ако мажите тепаат,жените пак мислам дека психички може многу повеќе да уништат некој маж. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE...
|
|
Pavaroti
Сениор Експерто нумеро 2 Регистриран: 03.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да те прашам дали си нормална што уште си со тоа говедо и башка на се не си кажала на твоите родители. Ниту еден човек не се менува кога е под дејство на алкохол, може само порано да покаже каква е он сељачина уствари. Ако сакаш на некого да му служиш за спаринг остани со твојот „ангел“. |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gluposti be so ako istepas nekoja koja e poentatai mislis deka ke vredii deka ke se smeni nestoke go vratis minatoto
|
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |