|
што ќе направите ако го фатите партнерот на дело? |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 29> |
Автор | |
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka te sakam be maja i jas istoto bi go napravil:)
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najdobro resenie e ova, zarem ke se prepucavame, koga jasno e se posle vakva postapka.Bez razlika sto ponosot e podgazen, sepak slabost nema da dadam ni pred nea, a najmalku nego
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke im cestitam i na dvajcata i ke im kazam ; SEKOGAS IMA REZERVA I DRUGA DEVOJKA Nikogas ne se ostavam na edna
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako da ne,...nishto kako dobar KNOCKOUT!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
asteri
Група Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke im se pridruzam, moze i ke mi se bendisa, poveke otkolku na nego.
|
|
Zivotot e samo eden, se drugo e teska improvizacija:-)
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lutina ne e dobar ucitel
Изменето од anakin - 13.Јануари.2007 во 01:24 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo pravo si So nasmevka se se resava
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zena ti najdi ja so drug u krevet ili na masa,...pa,samo nasmej se,...
|
|
|
Bugi lav
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za zena imam drugi metodi koj ne bi ti se dopadnale ni na tebe a za devojka koja ne sme nisto i vo nikakvo srodstvo samo nasmevka no pozadi taa nasmevka sigurno ke ima nesto mnogu majmunsko izvedeno vo najkratok rok
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NISTO
|
|
Bugi lav
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa samo ona ke go znae A od decko od edinica za specijalni zadaci nit moze da se skrie nitu da izlaze
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj,sega bidi malku skromen,...skromnosta e vrlina,....ili kako veke go vikaat toa!
|
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако многу ја сакам, првите зборови ќе бидат: убаво ви е?? Вторите зборови ќе бидат: имајте долг и убав живот, и третите зборови ќе бидат: останете си така не се мачете даме испраќате... И после тоа ќе идам едно недела дена у кафана да го пуштам срцето да се изнаплаче онака, зашо таму е најидеално и најдобро се лечи љубовна депресија, може да потрае и месец дена иначе а не само една недела, а после тоа едно година две, ќе се реметам со многу девојки, и никако нема да имам сериозна врска подолг период (иако во животот само еднаш во животот сум имал долга врска која ми траеше 5 месеци)...
Изменето од Ghost - 13.Јануари.2007 во 17:22 |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |