![]() |
|
Слободен удар за Идивиди Обложувалница |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 23> |
Автор | ||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Не секогаш голманот го рачунат за последен
|
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Се повикува Емил да ја среди новата табела во обложувалницата (не е дека ќе има некоја промена кај мене барем
![]() ![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
средено
|
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
се` ми се чини дека Баварците повторно ќе ја освојат ЛШ...
така што можеби и Шатци ќе биде шампион во Обложувалницата, во германски стил последно коло... ![]() ![]() Изменето од LiDivio - 26.Февруари.2014 во 16:09 |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Историјата покажува дека ниту еден тим не успеал две години по ред да ја освои титулата ..... можеби ќе има исклучок, но јас не верувам ....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|
кога Германците се во прашање, сосема е можно да има исклучок...
![]() ...освен ако не се вмеша Платини со фаворизирање на ПСЖ. ![]() |
||
![]() |
||
|
Ето-Мето, Азар-Мазар, Торес-Морес, Шурле...
|
||
![]() |
||
|
Екипите ќе се растурат од голови он ми прогнозира по 2 гола на натпревар
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Изменето од LiDivio - 10.Март.2014 во 13:28 |
||
![]() |
||
|
Лесно му е на Ли кога ме има мене
![]() ![]() ![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
|
ти ја зема бидејќи има погодено повеќе ТОЧНИ РЕЗУЛТАТИ... ![]() |
||
![]() |
||
|
Да де ... затоа сите ги бркате ТОЧНИТЕ резултати ....
![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
|
Блу се враќа пред Ли со ист број на поени но повеќе точни резултати ...
![]() ![]() 1.Блу 11 53 86п.
2.Ли 10 56 86п. 3.Eмил 13 46 85п. 4. Шатци 10 51 81п. 5. Ицко 6 46 64п. 6.Зезната 6 31 49п. 7.Санти 5 31 46п. 8. Гонзо 5 21 36п. 9. Ацика 2 9 15п. |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
|
ќе се цитирам, само место „ти“ сега ќе стои „ми“ ... ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |