|
Кили легенда |
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пу Пу скраја да е ...
Еве и на тебе не ти ставиле патент и ти не си Бред Пит, ама ми се допаѓаш од секогаш |
|
paralelogram
Сениор Регистриран: 29.Мај.2017 Статус: Офлајн Поени: 787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мене и ми ставија, раката една ми ја исекоа едната ми ја оставиа само
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кили живее мирен живот и не дава интервјуаDecember 4, 2018 Актерот Кирил Поп-Христов-Кили, откако пред повеќе од една година се врати во Македонија е секогаш интересен за медиумите.
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ПОВТОРНО ДОМА...Кили се вработи на старото работно местоMay 12, 2019 По неколкугодишното живеење на Еквадор и паузата од театарската сцена актерот Кирил Поп Христов се врати во Македонија, и повторно се вработи во Македонскиот народен театар. Тој претходно, во МНТ прв пат се вработи во 1993 година и беше негов матичен театар сè до 2014 година, кога Кили се отсели на Еквадор. Инаку, Кирил Поп Христов е роден на 30 јули 1967 година, во Скопје. Дипломира на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“, на Факултетот за драмски уметности, Скопје, на отсекот за актерска игра во класата на проф. Љубиша Георгиевски, во 1989 година. Неговата сопругата Гордана Деан Поп Христова сè уште живее и работи на Еквадор како танцов кореограф. Помладата ќерка, Јоана Поп Христова, остана да живее на Еквадор и пред неколку месеци направи венчавка со Родригез Сориа Хозе Луис, а најавија дека наскоро ќе станат и родители. Нивната повозрасна ќерка Нина Деан од 2016 е вработена во Македонскиот народен театар. |
|
Внеси реплика | страница <1 121314 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |