IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали флертот е прељуба?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали флертот е прељуба?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 35>
Автор
Порака
EvAngelos Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Doulos Evangelos

Регистриран: 28.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 9913
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EvAngelos Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 16:05
Originally posted by male4ka male4ka напиша:

mal flert nikomu ne steti no sepak dokolku se pretvori vo zaveduvanje e tuka veke e opasna zonaLOL

мал флерт, голем флерт, мал флерт, голем флерт...каде е границата?
Големиот флерт доаѓа после малиот, а тешко кој пресекува на самата граница, затоа што кога се наближуваме до самата граница, се повеќе разумт прави log-out, а хормоните log-in LOL
После ѓаоло ни е крив, море ајде
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
Кон врв
Gideon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2007
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gideon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 18:09
Eh da ova bas ona Vistinskoto za flertot brate Evangelos...Ne e sekogas gavolot kriv za sekoja ujdurma...
In God we Trust!
God Bless our Land!
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 18:11
Originally posted by Gideon Gideon напиша:

Eh da ova bas ona Vistinskoto za flertot brate Evangelos...Ne e sekogas gavolot kriv za sekoja ujdurma...

туку? Smile нормално е ако дозволиш ТОЈ да завладее со тебе дека му се препушташ да те води....
Кон врв
Gideon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2007
Поени: 302
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Gideon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 22:58
Tocno e toa Acelara so tebe se slozuvam.
Pa i toa  ne znaci  deka e loso ...?Te vodi do beskrajnosta i nazad....Kakvi cuvstva se samo toa!

In God we Trust!
God Bless our Land!
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јули.2007 во 23:42
Originally posted by Drlja Drlja напиша:

Flertot e najnormalnata rabota i mozebi najcestata kaj lugeto, sekoj od nas flertuva na ovoj ili onoj nacin i toa sekojdnevno i za poveketo neprimetno i nesvesno! Siguren sum deka sekoj od vas se nasol vo situacija da flertuva so nekoja sexy kelnerica (ili za zenite-kelner/sankerWink)tuka nema nisto nevoobicaeno i istoto nema dopirni tocki so preljubata!Flertot e spontan a preljubata namerna Wink

E bravo be decko... ne mozam da svatam kako moze da se mesaat flertot i preljubata...., pa ako si otvoren tip i prijaten so site...ako sakas da se dopadnes...ne znaci deka si preljubnik...
ima li covek sto ne saka da se dopadne vo drustvo, pred sprotivniot pol....
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
molly Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај molly Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 16:56
sekoj od nas se nasol vo situcija da flertuva barem ednas u denot namerno ili nenamerno. ako nema flert nema da bide interesno flertot vo nikoj slucaj ne e preljuba, a ako pomine vo neso poise togas da.
koga se osekas dobro ne grizi se ke ti pomine.
Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 19:41
ха ха, ај да видам на кого ќе му е ИНТЕРЕСНО ако дечкото со којшто си во врска си флертува наоколу....а кој за знае границата  babygoth после која флертот станува НЕШТО ПОВЕЌЕ? да не се праиме со сила м*****, на кого му мрда опашот нека му мрда, ама нека не оправдува дека тоа е ок, нормална ствар Confused
Кон врв
sikter Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јули.2007
Поени: 650
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sikter Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 19:59
brcnuvam ponesto
odvreme
na vremeBig%20smile
Кон врв
miki-li Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2007
Поени: 1176
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај miki-li Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2007 во 22:06
Да те прашам несто нинџа ама искрено да ни кажеш Ти никогаш ли не си флертувал?
Ако нема флертување во една долга врска, ништо нема да биде од неа, ќе се угушите со партнерот,ќе ви биде досадно и накрај ќе се разделите, а кога ќе си ја направите врската досадна после нема враќање.
Кон врв
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 10:55
nema licnost koja ne flertuva...i toa ne mora da znaci deka vrsi preljuba
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 11:41

dodeka flertot ne zabegal kon zaveduvanje a zaveduvanjeto kon preljuba

flertot e flert

zaveduvanjeto e zaveduvanje

preljubata e preljuba

i.Wink

Кон врв
Сениор
Сениор

CATALYST

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 12:02
Originally posted by miki-li miki-li напиша:

Да те прашам несто нинџа ама искрено да ни кажеш Ти никогаш ли не си флертувал?
Ако нема флертување во една долга врска, ништо нема да биде од неа, ќе се угушите со партнерот,ќе ви биде досадно и накрај ќе се разделите, а кога ќе си ја направите врската досадна после нема враќање.

таман работа со флерт да си ја освежувам врскаат
абе чудни сте ми луѓе, вака сите викаат даааа, флертот е убав не е опасен , а да си го видите либето како се мота околу некоја као мачка околу сирење очите ке му ги ископате после
Wink

Изменето од ACELERA - 14.Декември.2009 во 22:14
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 12:19
Originally posted by zeznata zeznata напиша:

dodeka flertot ne zabegal kon zaveduvanje a zaveduvanjeto kon preljuba

flertot e flert

zaveduvanjeto e zaveduvanje

preljubata e preljuba

i.Wink

da
znaes
nekogas zenite i mazite upotrebuvat flert
da se uverat deka se uste in
ako im uspee vo flertot
se zadovolni so samite sebesi
i super se custvuvat i doma e se ok
taka da e ova eden element na flertot

( slicno kako najgroznoto psuenje  megju najdobrite drugari-- ste se zaprasale zasto e toa taka--- zato najdobrite drugari megju sebe se narekuvat - peder- buljas- govedo- i da ti go .......am????)
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2007 во 22:40

Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

намерно да провоцираш (сексуално,да се смешкаш заводливо или да заведуваш, да му даваш ‘сигнали‘) некој кој не ти е дечко или споруг, а веке имаш дечко или сопруг е прељуба. јасно ко ден...не мислиш тогаш ни на сопругот ни на дечкото...туку се трудиш да привлечеш некој трет

Originally posted by maja maja напиша:

Hmm sto znam bash dali ne e preljuba.Koga bi flertuvala a veke imam stalen partner, zarem fletuvanjeto koe go pravam nadvor od vrskata, znaci vo dadenite momenti na flert jas celosno ne mislam na partneropìt, se vpushtam slobodno vo flertot i site misli mi se nasoceni kon tipot so koj flertam, jas za nego sum taa vecer posebna, se cuvstvuvam privlechna, seksi za nekoj koj ete vo tie momenti e "moj".I se ova taka ke ostane skrieno vo mene i nikoj ne bi doznal deka sum flertala taa nok..a jas zadovolna, tipot isto taka zosto bilo samo flert i nisto poveke.No...sto koga mojot partner bi flertal?I od samata pomisla nekako mi pominuvaat mornici, znaci toj mene ne me ceni kako licnost a najmalku vo koja ete e vljuben, stom moze da si dozvoli izleti ete vo vid na fler, hmmm interesno dodeka e zabava , no se dodeka ne otkrie nekoj od partnerite, a nieden flert ne ostanal SAMO FLERT, od nego se rodilo mnogu poveke, ama velat kratko, da no za ednata strana so beleg na dushata koja bila povredena.

Originally posted by zenmaster zenmaster напиша:

Flertot e vtoriot cekor vo preljubata

Naj prvo preljubata se slucuva vo mislite

definitivno se slozuvam so komentarive.FLERTOT E PRELJUBA!!!
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 35>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,688 секунди.