![]() |
|
Дали сте трпеливи? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516> |
Автор | ||
CuciTo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2010 Статус: Офлајн Поени: 278 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
па може да се каже
![]() |
||
★ Мајка го прашува синчето:
– Кажи ѝ на мама, како прави кучето? – Ав, ав. – А мачето? – Мјау, мјау. – А како прави глувчето? – Клик, клик. ★ |
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
haha, voopshto
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
|
cekam cekam ako treba
![]() |
||
vivi
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Трпелив... Па не се викам Трпе бреее...
Брзо излетувам, ама стално за ситници Мааа не бре... два пати ист збор не повторувам , точак не возам и пцујам рафално... тоа е тоа... |
||
![]() |
||
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
|
nesekogas!
|
||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
По природа не сум трпелива личност, но поради работата морам да бидам максимално трпелива. |
||
![]() |
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
Е да,исто.. |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Па да трпелив и тоа многу и не ми смета научен сум си така
![]() |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Среќа што си ти..инаку да беше како мене ... тешко нас... ..јас не сум
![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
Последно време...ич
|
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Многу сум трпелива
дури мислам дека претерано ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
|
depends
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
кога ќе ми текне на администраторските денови на форумов и колку сум била трпелива еееее, глава ме боли ![]() |
||
![]() |
||
д4б3 ![]() Сениор ![]() ![]() Lord OFF the topic Регистриран: 31.Јули.2013 Статус: Офлајн Поени: 2580 |
|
па врати се
jас ке организирам автоматското гласане и автоматското креиране на дабета ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |