|
Ве прашале ли што ви значат парите... |
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Автор | ||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве го чичко Ален на темава...
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Често не можеме да си го наплатиме нашиот труд заради некој трут
|
||
dejanpp
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Parite se sredstvo za odredena grupa
Na lujdze da vladeat so svoite potcineti Koga ima povejke pari kaj potcinetite Tie im gi odzemaat po lazni osnovi. |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Парите се измислица и најдобро се стекнуваат со измислици
|
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ахам сега баш пред да земам плата.....најверојатно власников на фирмава мислеше дека од љубов работиме......
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo gorniot post sum kazala deka dijamantite mi se pod cvekinjata.
prvo ljubov i pocit , normalno deka so pari polesno se zivee ,no nemora dijamanti jebes dijamanti ako ne e covek:)))) a ako e covek so dijamanti moze:))))
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Подобро е да се живее сто години како милионер, отколку една недела како просјак" - Боб Рок
"Алан Форд" е незаборавен!
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене искрено ми значат.
Навикната сум да ги имам!
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Парите се како крвта.
Мора да ги имаш во големи количини за да преживееш!
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А кој е тој Боб Рок сигурно некој многу паметен?Ч)))
|
||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Парите не ми значат.
Парите се хартија. Ви текнува на времето кога со бонови купувале леб? М? Можеби Месинџер ќе се сети, ми делува како најстар, а може и не. Тоа е времето на татко ми. Парите денес ги имаш, утре не. Денес ќе направат да се чувствуваш убаво, утре не. Парите даваат моментално чувство на моќ, долгорочно не баш.. Убаво е да си во златна средина, да ги имаш колку што ти требаат. Тешко е кога ги немаш и мислиш се повеќе на нив. А кога ги имаш многу е уште потешко. И кога се ќе се собере, мразам пари. Би сакала да се вратам во времето кога трговијата била со размена на добра и услуги Да, луда сум, знам...
|
||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ми значат, без нив би живеел на улица
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Внеси реплика | страница <1 12131415> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |