![]() |
|
Мислам,значи-постојам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 136137138139140 177> |
Автор | |
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
" Гласот на совеста е толку тивок што може лесно да се замолкне, но јасно е и дека е невозможно да не го препознаеш. "
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Со работа и делување достигнуваме до нешто, а со ведар дух тоа го постигнуваме......
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
“Кога ќе сретнеш добар човек, обиди се да го престигнеш во добрината.
Кога ќе сретнеш лош, преиспитај се и ти да не ги имаш истите грешки.“ Конфучие |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
“Кој е премногу внимателен, изгледа страшлив.
Кој е премногу горд, предизвикува невољи. Кој е премногу искрен, изгледа безмилосен.“ Конфучие, за добро утро ![]() |
|
![]() |
|
databis ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 177 |
Првиот - Никола Груевски Вториот - Бранко Црвенковски Третиот - Љубчо Георгиевски Македонија - За Гуд Бај Изменето од databis - 01.Март.2010 во 11:09 |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
razumen kompromis ,e razumen kompromis...
GJorgje Ivanov
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Има некои луѓе кои се луѓе само по името, а не и реално..
ova moeto CICERON go kazal ![]() Изменето од MyWay - 02.Март.2010 во 10:42 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Дечки, имате теми за слободно филозофирање, на оваа ставајте мисли од познати луѓе.
![]() Денес за добро утро: ![]() Кој зад грб ме критикува - тој се плаши од мене, кој во лице ме фали - најверојатно ме презира. Лао Це |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
utrinskoto kafe najcesto e ....izgor toplo. zagoridividi |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Кој зад грб ме критикува - тој се плаши од мене, кој во лице ме фали -
најверојатно
ме презира.
Лао Це pametenb nekoj kinez ,...epten tochno ! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Сите ние имаме две лица...Едното отворено го покажуваме...
....а другото го криеме......
Она што е пред нас и она што е зад нас...е ситница спрема она што е
внатре во нас......
|
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Generaliziranje na rabotite....ne e dobra rabota .
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
....Да знаеш многу работи ..не значи дека си мудар....
....Убаво е луѓето што знаат и пишуваат многу мудри изреки...
.... но не е убаво ...што не ги применуваат.......
|
|
![]() |
|
Понекогаш..доброто воспитување се состои во тоа....
...да ги истрпиш ...невоспитаните .....
народна ....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 136137138139140 177> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |