IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Признавање на Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Признавање на Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 136137138139140 155>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 18:00
Не бре вие сте арнаути од Кавказ да не мешаме поими сеа
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 18:07
Во Косово и Метохија Српската полиција не вршеше терор врз никого... Таа само ги апсеше, тепаше, а и по потреба пукаше на терористите кои десет и повеќе години наназад го застрашуваа, малтретираа и убиваа Српското население на Косово и Метохија...
Друго е после кога на убиените терористи останатите Арнаути им ги соблекуваа униформите и им облакаа цивилна облека и потоа ќе дојдеше CNN и ќе ги снимаше како убиени цивили од страна на Српските власти...

XXLL... Ако си стварно реален човек и ако ја сакаш правдата, несмееш да бидеш ќорав и глув на овие факти...       Зар ти е тебе по вероватно тоа како Српската полиција си шета по Арнаутските села и си убива цивили како ќе им текне...???
Тоа не е вистина и самиот знаеш... А да знаеш дека и самите Арнаути знаат дека тоа не е вистина, само нема потреба да го признаат, се додека САД е на нивна страна...   
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 18:37
DelijaSkopje, Што си го трошиш времето на нив? Тие подобро знаат што правеше срската полиција, а што тие.
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 18:40
pravea ... i ednite i drugite ... no za razlika od drugite , ednite go pravea ona sto bi go napravile site normalni , pa duri i nasata policija ... odbrana na ustavniot poredok i javniot red i mir ... protiv onie koi se protiv toa .... a se za anarhija , rusenje na ustavniot poredok , teritorijalno otcepuvanje , nepiznavanje na drzavnost i drzava ....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 18:51
mislam deka istoto nesto bi go pravela duri i policijata vo albanija збунетост
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 19:00
Originally posted by moira moira напиша:

...dobro do koga ke prodolzhuvate da se navreduvate...miroslav i xxl...?

...ushte edna navreda ako si upatite ke odite na odmor...

...pozdrav...
   tuu,...se drugi,...nikako jas,....a ,.ako jas ne sum zasluzil,...koj drug?,... 13466!!!,....плачење...тага
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 19:00
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Во Косово и Метохија Српската полиција не вршеше терор врз никого... Таа само ги апсеше, тепаше, а и по потреба пукаше на терористите кои десет и повеќе години наназад го застрашуваа, малтретираа и убиваа Српското население на Косово и Метохија...
Друго е после кога на убиените терористи останатите Арнаути им ги соблекуваа униформите и им облакаа цивилна облека и потоа ќе дојдеше CNN и ќе ги снимаше како убиени цивили од страна на Српските власти...

XXLL... Ако си стварно реален човек и ако ја сакаш правдата, несмееш да бидеш ќорав и глув на овие факти...       Зар ти е тебе по вероватно тоа како Српската полиција си шета по Арнаутските села и си убива цивили како ќе им текне...???
Тоа не е вистина и самиот знаеш... А да знаеш дека и самите Арнаути знаат дека тоа не е вистина, само нема потреба да го признаат, се додека САД е на нивна страна...   

OK i ako ne  gi branam ni albancite ni srbite no mora da mi odgovoris uste nesto?? Zosto mi velis deka stalno srbite se vo pravo deka ne ubivale deka ne kolele itn. More Delija srbite nemaja problemi samo so Kosovo, tie imaja problemi so Hrvatksa, so Bosna i tamu koleja mnogu zeni i deca a naj mnogu znam vo vukovar i vo Srebrenica imaja vrseno genozid vrz civilnoto naselenije. Imam i video snimki sve sto e storeno na hrvatite na bosancite i na albancite, se imam ako sakas da ti pustam da download tiras. I i so SLovenija sakaja da se cepkat srbite no tuka ne uspeaja tolku zatoa sto ke trebaja da vojuvat so Austirija i so Germanija i taka Slovenija bez probmematicno se podeli od Jugoslavija. Sakam da kazam kratko i jasno vie nemavte samo so Kosovo problemi tuku so site..

Изменето од xxll - 07.Септември.2008 во 19:02
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 19:06
Originally posted by xxll xxll напиша:

OK i ako ne gi branam ni albancite ni srbite no mora da mi odgovoris uste nesto?? Zosto mi velis deka stalno srbite se vo pravo deka ne ubivale deka ne kolele itn. More Delija srbite nemaja problemi samo so Kosovo, tie imaja problemi so Hrvatksa, so Bosna i tamu koleja mnogu zeni i deca a naj mnogu znam vo vukovar i vo Srebrenica imaja vrseno genozid vrz civilnoto naselenije. Imam i video snimki sve sto e storeno na hrvatite na bosancite i na albancite, se imam ako sakas da ti pustam da download tiras. I i so SLovenija sakaja da se cepkat srbite no tuka ne uspeaja tolku zatoa sto ke trebaja da vojuvat so Austirija i so Germanija i taka Slovenija bez probmematicno se podeli od Jugoslavija. Sakam da kazam kratko i jasno vie nemavte samo so Kosovo problemi tuku so site..

Да расправам сега со тебе што, како и зашто се случило сето тоа во Хрватска и Босна, ми требаат саати и саати, а пак ти нема да сватиш... Само ќе си го изгубам времето... Затоа живеј си со таа твоја вистина...
А ако си спремен да ме ислушаш и да ја сватиш вистината, тогаш да отвориме тема "Распад на СФРЈ" и таму да ги поделиме фактите...
Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 19:08

OK i ako ne gi branam ni albancite ni srbite no mora da mi odgovoris uste nesto?? Zosto mi velis deka stalno srbite se vo pravo deka ne ubivale deka ne kolele itn. More Delija srbite nemaja problemi samo so Kosovo, tie imaja problemi so Hrvatksa, so Bosna i tamu koleja mnogu zeni i deca a naj mnogu znam vo vukovar i vo Srebrenica imaja vrseno genozid vrz civilnoto naselenije. Imam i video snimki sve sto e storeno na hrvatite na bosancite i na albancite, se imam ako sakas da ti pustam da download tiras. I i so SLovenija sakaja da se cepkat srbite no tuka ne uspeaja tolku zatoa sto ke trebaja da vojuvat so Austirija i so Germanija i taka Slovenija bez probmematicno se podeli od Jugoslavija. Sakam da kazam kratko i jasno vie nemavte samo so Kosovo problemi tuku so site..

Да расправам сега со тебе што, како и зашто се случило сето тоа во Хрватска и Босна, ми требаат саати и саати, а пак ти нема да сватиш... Само ќе си го изгубам времето... Затоа живеј си со таа твоја вистина...
А ако си спремен да ме ислушаш и да ја сватиш вистината, тогаш да отвориме тема "Распад на СФРЈ" и таму да ги поделиме фактите...

Vazi no dali moze pokasno sega imam rabota i mora da izleguvam..намигнување
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 19:21

Vazi no dali moze pokasno sega imam rabota i mora da izleguvam..намигнување

Немора баш денес... и јас сум вечер и утре трета смена на работа...
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 19:41
Originally posted by brza brza напиша:

...pozdrav...
   tuu,...se drugi,...nikako jas,....a ,.ako jas ne sum zasluzil,...koj drug?,... 13466!!!,....плачење...тага

brza
Сениор
Сениор
Лик
Ubermensch
Регистриран: 2006.Февруари.06 Онлајн статус: Онлајн
Пораки: 13472

...opomena pred suspenzija za lazno naveduvanje na broj na postovi...плазење

Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 19:53

vie ziveete za da lazete
druze, vo ovie zborovi sto gi pisuvas veke nekoe vreme moze da veruvat samo tvoite sonarodnici kako miroslav,carevic,orlov i nekoi drugi
ke te zamolam da ne ne zamaras so tvoite lagi i ti posakuvam sto poskoro vrakanje vo realnosta (realnosta se vika Repubika Kosovo)

....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 19:56

Originally posted by brza brza напиша:

...pozdrav...

brza
Сениор
Сениор
Лик
Ubermensch
Регистриран: 2006.Февруари.06 Онлајн статус: Онлајн
Пораки: 13472

...opomena pred suspenzija za lazno naveduvanje na broj na postovi...плазење

uufff,...fala bogu,среќа....a ,..so kolku opomeni ,...ke si zaminam na eden ,..dobar odmor?збунетост
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Септември.2008 во 19:57

realnosta e : KAKO DOSLO , TAKA POSLO намигнување ..... sto ima da gi trevozi amerite dokolku proglasat uste eden vo nizata neuspesni eksperimenti ..... nisto ..... isto kako i vijetnamskata vojna ... pobedivme ama moravme da begame .... da udrime brza brzina ......

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 136137138139140 155>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.