![]() |
|
Дали имаш ... ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 135136137138139 152> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не
ДИ,ајвар?
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Немам ![]() ДИ карневалска маска, со пердуви и штрасови? |
|
![]() |
|
bond....james b ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
od kaj znaesh pa ti!?
![]() imash......momentalno? ![]() |
|
You live only ONCE!
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
........ Ди кашкавал во фрижидер? |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Да
ДИ,омилен десерт кој често го консумираш?
|
|
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Da,
DI omilena pesna ? |
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Da, od selena gomes najnovata.
Di tocak? |
|
![]() |
|
Не
ДИ,навика да готвиш секој ден?
|
|
|
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Во последниов период, да.
Дали имаш апаратче за печење лепчиња? |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Да
ДИ,многу обврски по дома?
|
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
имам, ама се правам на три - ипол ![]() ДИ насликано нешто твое (со четки и со бои, не со телефони и апарати ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
iam kako ne,..cel performans...izlozbi doma i vo komsii..na ulica.
a ti dali imas telefon.broj od nea?.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Imam, od nea (Anastea
![]() Di plochki na balkon? (ke se utepav sega pa mi tekna na niv vo nedostatok na dr moznosti ![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
nemam!....gol beton e so godini.
![]() a ti imas telefon?.i broj normlno?.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 135136137138139 152> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |