![]() |
|
Ќе запалиме цигара? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13271328132913301331 1364> |
Автор | |
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pishi mu togash na perun
![]() a za kolegata ne se sekiraj,vo dobri race e ![]() Изменето од Enigma - 07.Јули.2009 во 20:31 |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Lele kje go ubijam.... ![]() Kje vidi on vo Avgust,nema da mu varam jas kafe ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Vkk mi vika deka virus sum zakachila,da go pushtam da skenira prvo???
![]() Pochna da grmi ,moram da se gasam.... Pozdravche Enigma ![]() ![]() Изменето од renatax - 07.Јули.2009 во 20:33 |
|
![]() |
|
Enigma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
![]() |
|
Dobro,ovoj mesec ti vari mu kafe.... Jas .....chek da smislam shto mozam da mu ponudam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
aj dobra vecer i od mene
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 07.Јули.2009 во 20:40 |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
povelete posluzete se ... ovie tetka mi gi donese od kuba vcera ... taze se
![]() |
|
![]() |
|
Ooooo koj ni doshol da ne druzi
![]() Pa ushte i so polni race dojde...ete ti momak so stil ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
pa se stokmija site gledam...ke pusite ili pustate sliki
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
koj ne saka da pushi moze da lize
![]() |
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
jap..nekoj se potrudil
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
Jas ovoj od porcija kje go zemam,nekako popraktichno mi izgleda ![]() |
|
![]() |
|
vazno e da nikoj ne ostane so prazni race
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13271328132913301331 1364> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |