![]() |
|
После колку време врска да му дадеш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 19> |
Автор | ||
Farfalla ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
мн индивидуална работа е ова прашање...ако девојака се чувствува подготвена може тоа да се деси и после една недела...голема улога имаат и годините,ако има 16год не би требало да му даде после првата недела
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Ne glumam.... ako ima zelba i strast... i ako doticniot sobral samo pozitivni ocenki kaj mene... ne mu ja mislam ic.....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
ееееее..па некои си даваат и без да се во врска
|
||
![]() |
||
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
|
Moderni vreminja .........
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
znaat sto propustaat
![]() ![]() ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Кога може да се јавам да одговарам...? За позитивна оценка... ![]() |
||
![]() |
||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
|
Со некого веднаш, а со некого Никогаш!!
Еве една глупава рачуница ![]() Значи некогаш временски си условен од Х причини. Во оваа шема не спаѓа колата и ептен напалени сопственици на возилото ![]() Изменето од GlenKlouz - 23.Октомври.2008 во 17:41 |
||
![]() |
||
|
Momentalno sum zafatena....ima eden sto non stop povtoruva....pozitivni ocenki
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ја мислам дека само мене треба да ми даваат без колебање, а сите други се несигурни
|
||
![]() |
||
|
Kaj ti e delot " Glasajte za mene"
||
![]() |
||
Individua ![]() Сениор ![]() Регистриран: 20.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
|
ako si lejdi blue
odma davas |
||
![]() |
||
Вештица ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
|
![]() ![]() |
||
Јас, а можеби и Ти.
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Како на пример ти мене..... |
||
![]() |
||
hihihi ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
|
Bev 4 godini so eden i nemav seks, a sega so decko imav za prvpat po mesec dena otkako se zapoznave
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |