IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 29>
Автор
Порака
bojan81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:41
Да но тој стил може да ти донесе среќа и несреќа затоа пред да го одбереш стилот секогаш добро размисли, мене на пример страшно ме нервира прење мозок со тие напредни сваќања да не ми го напишеше тоа можда и немаше воопшто да се распишувам, но знам дека овде читаат млади деца кои ќе помислат дека напредните сваќања ќе им донесат среќа не можам да дозволам да микус со неговите напредни лажни морали да ми ги изврти постовите и пак да поентира со неговите лажни напредни како што вика он 10 годишни сваќања, и на крај да додадам оние кои не се заробени секогаш поубаво живеат од оние кои се заробени. Каков ли е тој живот во забрани? Животот е љубов, среќа или ја има или ја немаWink Филозофија нема.

Изменето од bojan81 - 25.Октомври.2006 во 03:44
Кон врв
boni Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:49
OK. PRASANJETO E DALI DA GO PREVARIS PARTNEROT (I DA GLUMIS DEKA NISTO NE BILO)ILI AKO NESTO SKRIPI RESI GO PROBLEMOT ILI VO OCI KAZI MU DEKA FAKAS MAGLA. PISUVAJ POKRATKO I POBRZO. OCIVE MI ISTEKOA 
maksan
Кон врв
boni Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Октомври.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 37
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:54
Sleepy I TAKA CEKAJKI ZASPAV        CAOOOOOOOO!
KE SE SRETNEME NA POUBAVI TEMI
maksan
Кон врв
bojan81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 03:56
Сигурно дека не би и кажал најверојатно и она но сепак по се изгледа дека  доколку би дознала тоа би ја повредило а и најверојатно дека и би сменило многу во врската и многу е веројатно дека не би било исто како пред тоа. Тао се осетливи работи. Истото и јас можеби би и простил но сигрно дека многу тешко би можеле да одиме понатаму, сепак јас би пробал во двата случаеви да опстои врската. 

Изменето од bojan81 - 25.Октомври.2006 во 04:11
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 09:30
sega so ubavo go kaza
PA VO STO JA GLEDAS RAZLIKATA ?
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 11:37
Ima razlika koga masko izneveruva toj vleguva nekade, a koga zensko nea i vleguvaat i to Wink
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 13:57
sto drugo osven da se iznenadam...
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 14:05
Originally posted by nindza nindza напиша:

Ima razlika koga masko izneveruva toj vleguva nekade, a koga zensko nea i vleguvaat i to [IMG]smileys/smiley2.gif" align="absmiddle" alt="Wink" />

e da ova e tocno
enter e drugacii hahahahah
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 14:36
Originally posted by bojan81 bojan81 напиша:

Дечко монгу почесто излегува со другари пие многу повече итн. Ако отиде некоја вечер со друга, тоа не значи дека не ја сака девојкаму или дека се заљубил во таа која ја сретнал туку едноставно си поминал убаво. А на девојка како прво не и ни стои да пие а уште помалку да брка дечковци. А ако сакаш апла да те проветлам девојките го немаат она што го имаат дечковците така да една авантура на девојката може да и биде крајна авантура. Машкото контролира не она.

Ne znam dali da se smeam ili da placam

Vo sto e razlikata? Covek si e covek. Isto kako i mazite i zenite imaat svoi potrebi i pricini. Vo koj vek zivees? Da, na devojka i stoi da zaveduva i da flertuva isto kolku i na masko. I da pie, i da izleze so drugarkite na provod. A kontrolata ne mu pripaga na maskoto, tuku e podednakva. Zatoa i se narekuva vrska, vo sprotivno bi bilo odnos na dominacija. I samo nesposoben covek bi sakal da bidel del od toa. 
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
plamenko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Август.2006
Поени: 2159
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plamenko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2006 во 14:39
auspuk definicija prava
Кон врв
Ana_bt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2006
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ana_bt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 12:08
Mene  taka ako  mi  napravat  prven  ke  gi  protrijam  ocite  da  ne  ne  e vo red  nesto  so  moite oci... Potoa  koga  ke  se  uveram  ke pocnam  da  vreskam  i  ke  ja  mavam  taa  k*rvata  i  moze  ke  ja  manam  so nekoja  tava  ili vazna.... Abe  vo tie  momenti  nemozam  tocno  da  znam  sto  ke  storam.  Ama  ako toj  mi  bil maz  ili  decko  sto  mnogu  sum  go  sakala  mozebi  bi  mu  prostila,no  mozebi  i  ne... 
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 12:21

bi se osekal bedno... siromasno vo dusata...

ova me potsetuva na eden vic:

nekoja zena go prasuva mazot:
- mazu... sto e situacija...
- AKO ME NACEKAS SO NEKOJA... TOA E SITUACIJA.

- aaaa... mazu znaci situacija e ako me nacekas
so drug.... ??

- ZENO ... NE MESAJ KOTEK SO SITUACIJA!!!

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 19:12
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

bi se osekal bedno... siromasno vo dusata...

ova me potsetuva na eden vic:

nekoja zena go prasuva mazot:
- mazu... sto e situacija...
- AKO ME NACEKAS SO NEKOJA... TOA E SITUACIJA.

- aaaa... mazu znaci situacija e ako me nacekas
so drug.... ??

- ZENO ... NE MESAJ KOTEK SO SITUACIJA!!!

LOLLOL Добар е вицов.... Али знаеш што сум приметила? Секогаш даваш за пример некој виц (скоро секогаш) LOL
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јануари.2007 во 21:52
Dostoinstveno ke zaminam
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.