IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Здравје > Медицина
  Активни теми Активни теми RSS - ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 48>
Автор
Порака
konan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Статус: Офлајн
Поени: 749
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2009 во 10:17
sega ke dojde DR bijonse ke ti kaze seголема%20насмевка
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2009 во 10:22
Originally posted by Boseski Boseski напиша:

Dali e mozno vo 3 den od menstruacijata devojkata da zabremeni?

па според докторите не, ама според животот можетага
Кон врв
konan Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Август.2008
Поени: 749
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај konan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2009 во 10:34
i so cepkate vie tamu u tretata den?лутина
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
Кон врв
mariija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Поени: 2459
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mariija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2009 во 10:59
тајм%20аут
Кон врв
Boseski Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boseski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2009 во 20:57
E ajde de sto sme cepkale :) prirodata vikna sama...
Koga nema menzis ne se pravi belja sega se najde :/
Odgovor? :o
Кон врв
Boseski Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Boseski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2009 во 06:58
Kako mislis? :o spored zivot da? :/
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2009 во 18:16
1.По вчерашната инјекција, местото ми отече така од внатре како тупаница, црвено е и многу е болно. Ставам ракија. Што се случило?

2.Во последно време, кога излегувам од дома се враќам по 2 пати да проверам дали сум исклучила шпорет, пегла...Да не...? Мислам, дали вообичаено се случува и на други или..?

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2009 во 18:23
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

1.По вчерашната инјекција, местото ми отече така од внатре како тупаница, црвено е и многу е болно. Ставам ракија. Што се случило?2.Во последно време, кога излегувам од дома се враќам по 2 пати да проверам дали сум исклучила шпорет, пегла...Да не...? Мислам, дали вообичаено се случува и на други или..?

1.Ќе си купиш Хепатромбин од аптека и ќе го масираш местото кај што си боцната,за да го разбие чворчето(сепак прашај во аптека)
2.На секој му се случува да е расеан и да заборави.
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2009 во 18:25
Леле, викаш тромб се создал?
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2009 во 18:31
Не е ништо страшно,мене често после инјекција ми се праи онака топче и ме боли,ама поминува. Не паничи.
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2009 во 18:34

2.Во последно време, кога излегувам од дома се враќам по 2 пати да проверам дали сум исклучила шпорет, пегла...Да не...? Мислам, дали вообичаено се случува и на други или..?

Добредојде во клубот. тага
Оваа лоша навика до пред некое време не можев никако да ја искоренам.
Абе вистинска опсесија лутина
Одам за во школо и по три пати се враќав да проверам дали сум ја заклучила вратата.
Се` е до психата.
Едноставно, пробај кога ќе ја исклучуваш пеглата на пример, да ја запаметиш во главата таа слика на исклучена пегла. Само застани 2-3 секунди и врежи ја таа слика во мозокот.
Потоа ќе видиш дека разумот нема да ти биде толку преокупиран со опсесијата на неисклучена пегла....или шпорет намигнување
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2009 во 18:36
Originally posted by Calipso Calipso напиша:

Не е ништо страшно,мене често после инјекција ми се праи онака топче и ме боли,ама поминува. Не паничи.

Фалаааааголемо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2009 во 18:37
Originally posted by Lithium Lithium напиша:

Добредојде во клубот. тага
Оваа лоша навика до пред некое време не можев никако да ја искоренам.
Абе вистинска опсесија лутина
Одам за во школо и по три пати се враќав да проверам дали сум ја заклучила вратата.
Се` е до психата.
Едноставно, пробај кога ќе ја исклучуваш пеглата на пример, да ја запаметиш во главата таа слика на исклучена пегла. Само застани 2-3 секунди и врежи ја таа слика во мозокот.
Потоа ќе видиш дека разумот нема да ти биде толку преокупиран со опсесијата на неисклучена пегла....или шпорет намигнување

Мене ова сега ми се случува, од пред месец-два, па си реков да неее...отидов малце, добро е ова со визуелизацијата на исклучени апарати, фалааааааааголемо%20гушкање

Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Декември.2009 во 19:22
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

Originally posted by pcelka pcelka напиша:

Утрово се разбудив и не можам да го вртам вратов кон
десната страна, како укочен да ми е. Ме затега некоја
жила и тоа опасно. Ова се случува неколку пати до сега.
Дали е од лошо спиење или ? Помош ???
aman be pcelka mnogu si plasliva........na sve obrakjas vnimanie ......opustise  !!!забаваcovekot ne e robot......mora malku da stci ...ne e idealna masina......плазењеa i ne treba da bide......vratceto ti e fateno od promaja i dopolnitelno od pernicata.najverovatno ne ti e soodvetna...ili pak burno nemirno spies......zemi malku razblazen alkohol i izmasiraj se ....i gotovo ke pomine........( veruvam deka nemas problemi so goltanje ili disenjeto neli??)големо%20гушкање

Истото како пчелка се случува и со мене
не е проблем спиењето и перницата
јас спијам без перница
проблемот е потење.......
Јас се потам само во грбот и половината
поради мојата работа дополнително ме боли и отекува десната рака...........
последен пат кога ме фати ни три инекции не ме спасија
боли како некој со клешта да ме држи
си пијам вентор по начесто и тоа
тоа ми е апче за себол
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 48>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.