IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - БЕЗ КОМЕНТАР
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БЕЗ КОМЕНТАР

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 84>
Автор
Порака
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2012 во 15:08
Муабетот е што сите според таа слобода одат кај нив па кога ќе ги спотераат доаѓаат и кукаат... Тие не пупат а ние доброволно им се тртиме ете затоа коментирам... И кога ќе ги загребе и здоболи од многу пупење доаѓаат и кукаат на сите страни, а ние сакале нејќеле треба да ги читаме зашто ни го окупираат цел простор со нивните жалби и поплаки...
За патриотизмот не ми се ни збори... Дома у гради се лупаат, а пукне лето, пешкирот и чадорот и правац Гејлада...
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2012 во 15:56
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Муабетот е што сите според таа слобода одат кај нив па кога ќе ги спотераат доаѓаат и кукаат... Тие не пупат а ние доброволно им се тртиме ете затоа коментирам... И кога ќе ги загребе и здоболи од многу пупење доаѓаат и кукаат на сите страни, а ние сакале нејќеле треба да ги читаме зашто ни го окупираат цел простор со нивните жалби и поплаки...
За патриотизмот не ми се ни збори... Дома у гради се лупаат, а пукне лето, пешкирот и чадорот и правац Гејлада...

А кај виде некој тука да се жали? Јас не видов некој да каже дека бил во Грција и дека му искршиле кола, го протерале или дека си поминал лошо. Напротив освен квази патриотите (што не биле а викаат дека нема убаво да си поминат како да знаат предвреме) сите други се фалат од поминотнамигнување

I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2012 во 16:05
Не реков за тука иако не сум разслистал баш многу многу, зборам за општото кукање на целокупниот медиумски простор.. тој што бил а си поминал убаво секоја чест... што се однесува за мене ДА сум и ќе си останам квази патриот од проста причина што не дозволувам некој да ме плука и гнаси а кога ќе му дојде јајцето на газот за паричиња да ме милува како цвет..  а тоа дека многу си поминале лошо доволно е само да се пролиста интернет просторот каде има мал милион луѓе што кукаат... 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Август.2012 во 22:47

Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Zeksi71 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 2391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zeksi71 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2012 во 05:34
Originally posted by Santijago Santijago напиша:

А кај виде некој тука да се жали? Јас не видов некој да каже дека бил во Грција и дека му искршиле кола, го протерале или дека си поминал лошо. Напротив освен квази патриотите (што не биле а викаат дека нема убаво да си поминат како да знаат предвреме) сите други се фалат од поминотнамигнување

Еве и јас ќе кажам, и оваа година во Грција си поминав многу добро, како и многу години наназад, и пак ќе одам.

"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2012 во 08:44
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

Originally posted by Santijago Santijago напиша:

Еве и јас ќе кажам, и оваа година во Грција си поминав многу добро, како и многу години наназад, и пак ќе одам.

Па нормално...Ти пререкоа нешто зошто си од Македонија? Не верувам...Имаше лоша услуга? Не верувам ни во тоа...
Затоа луѓето одат, затоа што подобро ќе си поминат од кај (на пример) црногорците, каде што кога бев последниот пат ни наплатија посебно за струјата (секој ден) и топла само навечер...

Не знам зошто се без коментар што одат луѓето во Грција, кога во туристичките места ќе се чувствуваат подостоинствено него ли во Охрид, каде во очи те гледаат и те лажат дека цената е таа за сите (еејј 200 денари такси за 2 км, па од злато да му е колата не вреди 200 ден)
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2012 во 08:58

.браво бе,успеа од америка во грција на одмор да одиш?изненадување

Од кај пари бе Вие?збунетост

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2012 во 09:04
Originally posted by zagor zagor напиша:

.браво бе,успеа од америка во грција на одмор да одиш?изненадување

Од кај пари бе Вие?збунетост

Ja го прашај дали во време на неговиот одмор е поминал сепак преку Скопје или директно е летел Отава - Санторини 

газење од смеење 

----------- 

ќе се дигнам јас од Квебек да си го сончам газот во Грција кога Барбадос и Бахами и Аруба се ми на курац место ох
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2012 во 09:12

бил гарант и во Скопје!..мора спомениците на едно време да ги види..повредни од Акропол се!.

за возењето во панорамскиот автобус...немам збороиии..

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2012 во 09:18
Алоо дечкијави ми се

Коментирајте за тоа што сте останале без коментар, а не за тоа кај бил Zeksi и дали бил во Скопје па во Грција и зошто не се сончал на Барбадос туку во Грција.
Така му се сакало, преживејте го фактот што му се одело во Грција, најверојатно веќе го поминал Барбадос па не му е интересеннамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2012 во 09:26

ја не сум бил во Лас Вегас..никогаш.

а нема ни да одам,така изгледа....тага

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2012 во 09:33
Originally posted by zagor zagor напиша:

ја не сум бил во Лас Вегас..никогаш.

а нема ни да одам,така изгледа....тага

немам коментар за тоа 

барем во Гевгелија бил ли си ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2012 во 09:39

отпишаните,значи стари,извозени,скапи за одржување ...и возила што ја загадувале(а ја загадуваат стварно)околината...вкупно 33 автобуси на број во овој бран,наместо да се стопат во железарата..се донираат во општините.

горе наведените карактеристики и состојба на возилата беа аргументи за обнова на возниот парк....

треба ли ова да се коментира?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Август.2012 во 10:48
Македонци ,знаете да кукате против високите  трошковоте ама тоа што сте го направиле ово лето е без коментар 

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,152 секунди.