![]() |
|
Песимист или оптимист? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 29> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Шо ти се вика оптимистичка кокошка
![]() Којзнае колку кисела вода мораше да испиеш
![]() Да не сум офтопик:
Денес сум супероптимист...
![]() Утре ќе му ја мислам...
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ти си денес суперкокошка, а и утре исто така
![]() ![]() ![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Optimist be .... vecen ..... iako probuvaat da me preobratat
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
PESIMIST e dobro informiran OPTIMIST...
![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
Anthony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
50%-50%
|
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Optimisticki gledam na toa deka sekoja laga ke bide otkriena,a pesimist sum koga stanuva zbor za mojata laga.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Mi niknala bubulica na usnata ko pecurka i sea ke moram da ja preripuvam predigrata
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Mojata filozfija bi bila obratna ......
PESIMIST e OPTIMIST vo zabluda
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
GORGM ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 35 |
Tesko e da se doznae vistinata, ama ako go imame toa ke znaeme deka temninata na umot e nedostatok na svetlina ili mozebi pesimizmot e nedostatok na optimizam. Ako ni e vistinata vo dusata, nema da ni nedostasuva optimizam na ovoj svet. Toa za ovoj svet e prednost.
|
|
tanev.risto@gorg.com.mk
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
имам една комшивка, која кога и да ја сретнам и ја прашам како е,
нејзиниот одговор најчесто е, - еххх....како....од дрво нозе, од камен глава...смртта пред врата си ја гледам...еееххх... мене во тој момент ми иде ова--------> ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sho-Sana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
“Кога позајмуваш пари од некого, позајми од песимист. Тој и онака не верува дека ќе му ги вратиш“.
|
|
![]() |
|
-B-lue E-yes- ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 111 |
Не знам зашо, али скоро секад сум песимист!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
I koga sum pesimisticki raspolozen, nikogas ne se otkazuvam...
![]() ![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
непоправилив??? ![]() јас што знам еден мајстор......се' поправа ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |