![]() |
|
Какви чувства во вас буди поимот СМРТ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 17> |
Автор | ||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
poveke custva mi budi poimot umiracka na zivot,odkolku poimot smrt
![]() cunki site znaeme sto treba da napiseme... |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Ќе се преродам во некој супер модел. Ќе се сончам на Куба во наредниот живот. Тоа.
Озбилно сеа... не се плашам. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
|
Чудно: воопшто не ме застрашува....
![]() |
||
![]() |
||
DragancoLeskoec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
|
Ерекција
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() ..najverojatno,neshto nemashe da bide vo red ,..so tebe!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|
me voznemiruva...i samiot poim,a kamo li samata smrt...me plasi...
![]() |
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Во однос на мојата смрт не буди никакво чувство,го чувствувам како многу далечно и не ме допира ни најмалку.
Што знам,не ме плаши смртта,многу повеќе ме плаши патот до смртта,т.е. животниот тек. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Ova ti doagja kako "Tresni sto prvo ke ti padne na pamet" ...
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
Ova zvuci kako nekrofilija ... ![]() |
||
![]() |
||
3207 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 11.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 42 |
|
toa e samo zbor sto ni pomaga da komunicirame koga sakame d kazeme deka necij zivot zavrsil :)
|
||
Vo galaksijata polna so cuda, lugeto ja izmislile dosadata....Kakva Kreativnost....prosto da ne veruvash....
|
||
![]() |
||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
...me tera na spienje
![]() |
||
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
у погребално да не работиш?... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
||
![]() |
||
Anna Karenina ![]() Нов член ![]() ![]() Stranger in Moscow Регистриран: 22.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
Ме асоцира само на почеток на нешто ново, самостојно и независно.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |