|
Дали жените заслужуваат ќотек? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 31> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ima... koga ke zamavnesh...zavrti ja rakata za 90 stepeni...a ako zemash zalet za 180 stepeni...ke se udrish sebesi po obrazot...em taa ke vidi deka si seriozno lut...em ti ke osetish deka shamarot boli...
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nekoi i stvarno zasluzile ama,
ne poradi toa shto se zeni,...tuku ednostavno,....si go baraat!
,...shteta samno shto jas ...nikako da im go ...najdam!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
дури понекогаш зосложуваат двојна доза ќутек
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зошто? |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
затоа што не слушат советите на мажите
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
е ја мајката
не те послушала ...отишла и го купила фустанот...и бам...клоците ..а? |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога почне тоа да станува рецидив да
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сваќам или сум мутава...
Зошто, ооо зошто би си ја тепал жената бе Емил? П.С: Кој век сме Емил? И извини заборавив... Балкан е ова... “малце“ сме уназадени. Изменето од Tiggy Vicious - 21.Ноември.2010 во 20:28 |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сепак неможе сите да бидеме европејци ,нели ?
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Точно така.
Некои се и ќе останат Бугари! |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..............................................
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova e izvadeno od kontekst najverojatno......I temata e okolu cotek , a ne za najubavi nesta vo zivotot...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гозооо од памет ме извади ..каков си станал ..........
Сигурно е извадено од некаде....
ама убаво е напишано за што е жената ....
сигурно дека не заслужува ќотек ...во никаква прилика ....
да не мислиш ти ..поинаку ....???.........
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Apsolutno mislam poinaku....Koga ce mi kaze 'spank me baby' , 'hit my ass baby'...ooo jeee, sto treba da i kazam deka ne tepam zeni, ma ajd ce ja spenknuvam cela noc bez problem......ma ja...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1011121314 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |