![]() |
|
Дали да се укине МТВ (Македонска)? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 40> |
Автор | |||
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
zosto be da se ukine, na koj mu preci vesti, posle sto ke gledam ovde, sto se desava dolu?
![]() |
|||
![]() |
|||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
||
Ako tolku ne mozes bez toa sto se slucuva "dolu" vrati se pod hitno,ne si gubi vreme tamu "gore". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
ushte li "raboti" be,.....?!
![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
||
Кој го тоа рече?! |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
a,tkoj,....to pita?!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
Seagull ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
||
Да беше комунистичка постава ќе беше телевизија на место, пропадна пошто ја нема. Кога беше комунизмот Лејди, можеш да ги прашаш и вработените во МТВ, се работеше, снимаше, креираше. Сега стана партиска програма за владини вести, ништо повеќе. МТВ е национална телевизија, самото прашање дали да се укине МТВ е нонсенс. |
|||
![]() |
|||
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
||
Ех, да ми ја дадат на мене МТВ ќе ја направам најдобра телевизија на Балканов!
|
|||
Veni Vidi Vici
|
|||
![]() |
|||
biba ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25 |
||
Da, neka postoi dokolku e politički ne zavisna, vakva kakva što e ne ni treba,na sončogledite mestoto im e na niva.
Изменето од biba - 03.Декември.2007 во 18:06 |
|||
biba
|
|||
![]() |
|||
Biljana:) ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 20.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
||
ke kazam samo pod itno. Ne mi e jasno kako moze tolku da se zastareni i da ne voveduvaat novini. Katastrofa, samo kolku loso izgledame vo svetot, stom ja gledaat ovaa programa kako nas predstavnik. |
|||
![]() |
|||
VendettaB ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2007 Локација: Cayman Islands Статус: Офлајн Поени: 16 |
||
Зашто бе да се укине. МТВ треба да биде најдобра телевизија во државава(нешто ко хрватска телевизија таму), ама моментално е мнооогу лоша...
![]() |
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
ako mislite na MKTV-sat, da sa ukine i toa pod HITNO!
PROGRAMATA E UZAS ?EMISII OD PRED 20 godini
![]() ![]() ![]() |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
VendettaB ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2007 Локација: Cayman Islands Статус: Офлајн Поени: 16 |
||
треба да се смени програмата, не да се укине ![]() |
|||
![]() |
|||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
||
ne ja smenija do sega....,poubavo da ja nema
![]() |
|||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|||
![]() |
|||
||
па треба да се потрудат да ја сменат и мислам дека ќе биде подобро за нас ако се смени програмата одколку да ја укинат ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |