![]() |
|
Колку често девојките"голтаат" и дали уживаат? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 41> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mislam deka ako goltaat ... znachi uzivaat... ako ne goltaat .... ne uzivaat ... nemoze poinaku .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
![]() ![]() ![]() Ne mi e jasno... Зошто тоа толку ви значи? (мислам на мажите)... Моменталниот потпис на Sexy потполно го илустрира моето мислење за таа работа ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
STAVIV KOMENTAR TAKA ... BEZ VRSKA ... AMA I NASLOVOT NA TEMATA E TAKOV ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
да малце и насловот на темата е лош! Нормално ако више голта ![]() ![]() Изменето од SeXY - 21.Февруари.2007 во 09:04 |
|
![]() |
|
sm-game ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
ako se gadi od sperma begaj podaleku...maka ce macis so takva...
![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
pa sega ako ti ne se gadis ne znaci deka nekoj drug ne se gadi
sto ne ja goltnes ti prv pa da i pokazes ?
:)
sto ti pravi razlika pa moze so stapala da raboti ne mora da stava nisto vo usta ako i e gad :)
ni ti ne ja lizi i gotovo nekoj ce popustio prv:)
phahah
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Голтаат коа им се голта и ај доста со овие филозофии мислам дел одаман дојдовме до закључокот
![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
emi goltaat ako im se golta nie lizeme ako ni se lize
:)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
sm-game ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 67 |
okolu goltanjeto...nikogas ne mi se gadi da ja zalapam posle oral...ako ti znaci toa.... okolu stopalata...dobar film...sekako... |
|
![]() |
|
GUOL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
decata se gadat, mazite lapat...........
![]() |
|
![]() |
|
скрос точно со некои мали искључоци ![]() |
|
![]() |
|
GUOL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
a tie se......
|
|
![]() |
|
Има нкои мажи кои што ја сметаат своата партнерка за дроља или к*рва па тоа не и го дозволуваат, се гадат....
па затоа жените понекад и од самата помисла дека може да испадне к*рва ако се реши ( или можда и нејзе и е убаво или ок ако се реши на вакаов чекор)не голтаат ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
abe "SeXY" ako mi go zalapas i ako osetis deka potoa se gadam i ne sakam da te baknam...ce se osekas kako k*rva sekako...
ako osetis podrska na toa sto go pravis, ce ti bide toplo...ce posakuvas pak, pak i pak... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |