![]() |
|
Колку имате доверба во вашиот партнер? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314> |
Автор | |
alekso_2000 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
кОЛКУ БЕВ СКРОМЕН А КАКВА НЕСКРОМНА РЕПЛИКА ДОБИВ?
![]() |
|
car's freack
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
toa sto mu veruvas 100% na parterot ne ti dava za pravo da baras isto tolkav procent na doverba!!!
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
па...доволно.. |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Da ne me otrue samo, drugo sto saka neka pravi
|
|
![]() |
|
apce ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
dovolno
![]() |
|
apce
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
до толку што смешна ми е помислата дека некогаш би ме изневерил... само да не ме шокира некогаш
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Za da ja testiram, prvo i kazuvam deka sum zaljuben u druga, i stavam casa solna kiselina vo race i ja zagleduvam
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
е ова е храброст
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
Imam dverba. i ne ja stavam vo prashanje taa rabota voopshto.
|
|
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Dovolno za da ostanam so nego |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...МА КАКВА ДОВЕРБА,И АГЕНЦИЈА ДА НАЈМИШ....И СО НИВ ЌЕ СЕ СМУВА...БЕГАЈ ОД ЖЕНСКА БЕЉА...
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Tocno taka....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Luna83 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 319 |
Kolku pomalku imas doverba vo nekoj tolku si poveke spremen vo slucaj da te izneveri....iako treba da se ima doverba za da funkcionira vrskata,no so odredena doza na rezerva.....
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1011121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |